Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-Burası iş arama/bulma sitesi değil.İzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum
Burdan nasil guvenceksiniz acaba?İzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum
Evet haklisiniz bunun bende farkindayim zaten fakat hic kimseyi tanımıyorum ve zor durumdayim onume geleni evime almayacagim tabiki ayrica burasi bir yardimlasma platformu belki onceden tecrubesi olanlar yardim edebilir diye düşünüyorum yorumunuz icin teşekkürler1-Burası iş arama/bulma sitesi değil.
2-Evinize alacak kadar güvenmeniz gereken kişiyi sanaldan aramazsanız sizin için daha iyi olmaz mı?
Rica ederim.Evet haklisiniz bunun bende farkindayim zaten fakat hic kimseyi tanımıyorum ve zor durumdayim onume geleni evime almayacagim tabiki ayrica burasi bir yardimlasma platformu belki onceden tecrubesi olanlar yardim edebilir diye düşünüyorum yorumunuz icin teşekkürler
Hanimefendi direk evime alacagim demedim belki daha onceden almis olanlar olur tavsiye eder bende bakar karar veririmBurdan nasil guvenceksiniz acaba?
Merhaba bende bucada oturuyorum ev temizliklerine gidiyorum gittiğim evleri kendi evim gibi temizliyorum devamlı gittiğim evlerde var zaten eğer düşünürseniz bana ulasin 05358207990İzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum
Niçin böyle düşünüyorsunuz gelen nasıl güvenip geliyorHanimefendi direk evime alacagim demedim belki daha onceden almis olanlar olur tavsiye eder bende bakar karar veririm
Ilanizla ilgileniyorumİzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum
Merhaba hala iş arıyormusunuzMerhaba bende bucada oturuyorum ev temizliklerine gidiyorum gittiğim evleri kendi evim gibi temizliyorum devamlı gittiğim evlerde var zaten eğer düşünürseniz bana ulasin 05358207990
Ilanizla ilgileniyorum