• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir bucada güvenilir temizlikci kadin ariyorum

Nowaybabe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
3.222
19.234
208
İzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum

İzmir bucadaki evimi ozenli bir sekilde temizleyecek güvenilir bir bayan arıyorum
1-Burası iş arama/bulma sitesi değil.
2-Evinize alacak kadar güvenmeniz gereken kişiyi sanaldan aramazsanız sizin için daha iyi olmaz mı?

1-Burası iş arama/bulma sitesi değil.
2-Evinize alacak kadar güvenmeniz gereken kişiyi sanaldan aramazsanız sizin için daha iyi olmaz mı?
Evet haklisiniz bunun bende farkindayim zaten fakat hic kimseyi tanımıyorum ve zor durumdayim onume geleni evime almayacagim tabiki ayrica burasi bir yardimlasma platformu belki onceden tecrubesi olanlar yardim edebilir diye düşünüyorum yorumunuz icin teşekkürler

Evet haklisiniz bunun bende farkindayim zaten fakat hic kimseyi tanımıyorum ve zor durumdayim onume geleni evime almayacagim tabiki ayrica burasi bir yardimlasma platformu belki onceden tecrubesi olanlar yardim edebilir diye düşünüyorum yorumunuz icin teşekkürler
Rica ederim.
Kolay gelsin.

Merhaba bende bucada oturuyorum ev temizliklerine gidiyorum gittiğim evleri kendi evim gibi temizliyorum devamlı gittiğim evlerde var zaten eğer düşünürseniz bana ulasin 05358207990

Back