merhaba kızlar.ben buca doğum hastanesinde hemşireyim.Allah hepininize yardımcı olsun.daha sonra biz yardımcı oluyoruz zaten...
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler anneler bebişlere iyi bakın hamişlerde tabii dikkatli olun lütfen
bu arada emziren anneler bana yardım edin benim kızım bütün gün emiyor memeyi bırakmıyor hiç meme ağzından çıkınca tekrar alıncaya kadar basıyor feryadı 8.5 saat hastanede emziriyorum bunun 6-7 saatinde meme ağzında uyurken bile emiyor acaba sütüm yetmiyor mu?
seldacım nbr ?
tekrar senı görmek çok güzel..
senı ve tunayı kocamaaan öpüyorum. hadi iyi geceler. bende yatıcam şimdi.. sen tunayla ilgilenmeye dewam edersin dimi. allah yardımcın olsun cnm. opuyorumnanaktan
bu arada seldacım şükürler olsun kavuşturana :Saruboceq:seni uzun sure görememek çok kötü :))şu topikte bızbızeyz bı kışi eksılınce yarım kalıo..tuna nasıl ıyımı umarm ıyısnzdr.benım talha bıraz hasta burnu tıkalı hırıltılı garibim balga var sankı ama ne anlasın cıkarmaktan öksuruyo yazık grıp oldu anlıyacağın sadece burun acıcı damla verdıler küçük olduğu için başka bışey vermıolar neyapacağımı şaşrdım nefed falan alamazsa dıe gece basnda beklıoruz gecer inş hemen
sizi görmek de çok güzel özledm valla canım.
senin bebişte iyiymiş sevindm,az kalıyo kavuşmanıza bi Pelinle sen kaldın,hayırlısıyla siz de kurtulun inş.
bizde seni öptük teyzesi
selam sevgili anneler nasılsınız
seldacım hoşgeldin özlemiştik valla
senin ve tunanın iyi olmasına çok sevindim canım
gülsencim nasılsın bugün yine ararım fırsat bulursam seni
en kısa zamanda çıkarsınlar artık laramızı evine gelsin yavrum artık ya
çok kokla onu benim için tamam mı
hastaneden çıkınca görmeyede gelirim prensesi inşallah...
çok özendim bende
sabırsızlanıyorum çok artık
gerçi erken gelmesini hiç istemiyorum
vaktinde doğsun ki sağlıklı olsun yavrum inşallah
daha 6 haftam var bakalım hayırlısı....
amanda aman benim arkdaşım anne olmuşta bebişini,sütünü düşünürmüş.
canım benim yaa ne güzel dimi annelik?çok şükür kucakladın sen de,Darısı Pelinle Nezahatin başına inş.
nasılsın canım iyimisin?? bebiş de iyimi,bu arada ismi Lara dimi bir değişiklik yok yani,ona göre bahsedelim ismiyle prensesten dimi annesi
bu arada soruna cevabı şöyle vereyim ben şahsım adına;
öncelikle sütüm yetmiyormu deme ilk günler öyle oluyor canım,1 haftada falan anca düzene girer,sütün tamamen akar.onun ne canı varki nekadar kuvvetli emsin de okadar süt gelsin annesi:) sabret
ama sürekli memede durma konusuna gelince o sütten değil sana bağımlılıktan olabilir yani Tuna gibi:))
ozaman sadece Allah yardımcın olsun derim canım benim,çünkü ona yapacak bişey yok biliyorsun:))
bide müsaitsen msne gelsene bebişi göreyim,yada özelden face ini söyle eşimin adresinden bakayım olmazmı? çok merak ettim yaa
canıımmmmm gördüm Lara yı nekadar tatlı maşallah,Allah nazarlardan korusun onu
çok şeker yaa,bayıldım,analı babalı büyüsün,sağlıcakla evine ve size kavuşsun inş.en kısa zamanda
şöyleee bi özlem giderin doyasıya.
olsn cnm dahayenı bebek o sureklııster benımkıne 10 dk bır versen hyr demıo talhada çok emıodu ama şimdi şimdi iyi emsın daha iyi boşver..
selam sevgili anneler nasılsınız
seldacım hoşgeldin özlemiştik valla
senin ve tunanın iyi olmasına çok sevindim canım
gülsencim nasılsın bugün yine ararım fırsat bulursam seni
en kısa zamanda çıkarsınlar artık laramızı evine gelsin yavrum artık ya
çok kokla onu benim için tamam mı
hastaneden çıkınca görmeyede gelirim prensesi inşallah...
çok özendim bende
sabırsızlanıyorum çok artık
gerçi erken gelmesini hiç istemiyorum
vaktinde doğsun ki sağlıklı olsun yavrum inşallah
daha 6 haftam var bakalım hayırlısı....
gulsencim dediğin gibi artık dahada dikkatli olmamız gerek. tawsiyelerin için saol olumunekankayizsmile
Gülsencim verilmiş sadakanız varmış gerçekten çok ucuz atlatmışsınız
siz bi çıkın ben gelerim canımseldacım nasıl merak etmem Lara sürekli emiyordu ilk 2 gün saatlerce emdi meme ağzında beklemiyor yani basbayağı emiyor tabii korktum bu kız habire emiyor 1 kez kaka yapıyor tüm gündüz ve hiç kusmuyor yani sütüm az yalancı meme gibi kullanıyor beni dedim bugün yine çok emdi ama karnı doyunca uyudu emmedi uykusunda. Nasıl muhteşem bir duygu bu Lara yanımda olunca dünyanın en mutlu insanı benim peri kızım benim
teşekkür ederiz teyzesi bugün doktoru müjdeyi verdi kültürde enfeksiyon ürememiş ama antibiyotik tedavisini bitirmeleri gerekiyormuş belki yarın çıkış veririz ama yarın olmazsa pazartesi kesin dedi
dün ne ağladım bu kadar emiyor kesin sütüm yetmiyor diye
bugün hemşire sütün yetmese çok ağlardı 3 saatte bir 60 ml mama alıyor Lara dedi
ve memeyi kavramasının çok güzel olduğunu iştahlı bir bebek olduğunu söyledi
bekleriz pelin teyzesi en geç pazartesi inşallah evimizde oluruz
aman sakın seninki erken gelmesin canım çok zor bebeğinden ayrı kalmak
ben yine şanslıyım gündüzleri kucağıma alabiliyorum bir çok anne haftada 2 gün 10 dak görebiliyor bebeğini o da küvezde kucaklamak falan yok allah yardımcıları olsun
çok dikkat edin nezahatle de hastanede karşılaştık tanımış beni durdurdu ona da söyledim çok iyi takip edin bebeğinizin hareketlerini ben sadece 15 dak hareketsizlikten şüphelenip nst ye gittim acil sezeryana aldılar Tahir beyde söyledi çok ucuz atlattık çok kötü olabilirdi suyunu patlatınca 2 gün beklemeyebilirdi ben uyuyakalıp hareketsizliğini farketmeyebilirdim iyi bakın bebeklerinize
anne olmak çoooookkkkkk güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?