İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

hadi hayrlısı demek uzaktanda olsa gördun bebeğinı umarım kucağına alır cıkarsın en kısa zamnda:Saruboceq:

ben yarın hastaneye gidicem.

pamır by yok ama şinasi by.in günü. bakiim oğluşum büyümüş mü, sağlığı yerinde mi.. özledimde kuzumu boshayallersmile

Gülsencim gözünaydın canım erken doğurcam erken doğurcam derken kızında seni dinlemiş deliverdi kesesini şaka bir yana bayram boyunca hep aklımdaydın girip baktım kızlar sağolsun onlar sayesinde bilgi aldım ama yazmaya fırsatım olmadı anca şimdi vakit bulabildim kızın eve gelince anlıcaksın beni inşallah kısa sürede kızında gelir evinize tüm dualarım seninle

ben yarın hastaneye gidicem.

pamır by yok ama şinasi by.in günü. bakiim oğluşum büyümüş mü, sağlığı yerinde mi.. özledimde kuzumu boshayallersmile

hımm gıt bakalım oğluşun buyumşmu gelınce haber ver nasılmş oğlunun durumu...
benımde oğlum hasta oldu:gitme: sabah egepole göturduk grıp oldu oğluşum burnu tıkalı hırıltılı sesler cıkıyo oksuruyo emerken nefesı kesılıo burnundan dolayı burun damlası verdı dr sadece grıp ilacı ıçın erken dedi.kıyamam oğluma yaa napcağımı sasrdım ee tecrubeszlık nede olsa...

cnm çok geçmiş olsun.. kıyamam bebişine, allah acil şifalar versin cnm. sende üzülme allah büyük. acil şifalar diliyorum... :Saruboceq:

bu arada benım bebiş iyi. maşallah büyümeye dewam ediyo. 1,410 kg olmuş. 40cm civarı.

2 hafta sonrası nst ye çağırdı doktor. hayırlısı inşallah.. :kedi:

Ceydacım geçmiş olsun canım havalar bir sıcak bir serin normal insan bile hasta oluyor bebişler napsın

Gözünaydın canım maşallah bebişe

selam kızlar
ceydacım çok geçmiş olsun bebişine
nezahatcim gözün adın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
bebeği doğmuş annelere soruyorum
sekizinci ayda kasık ağrıları normal mi
özellikle yürürken ağrıların olması
ara sıra küçük sancılar falan sizde oluyor muydu
son zamanlarda benim çok olmaya başladı açıkçası gülsenden sonra çok korkmaya başladım
internette baktım 3-5 saniyelik kasılmalar normal yazıyo
bu kasılmaların uzun sürelileri ve on dakikada bir olanları doğum sancılarıymış
bide bu aralar bebek içimde öyle bir hareket edeiyo ki sanki iktirirken bi anda delip çıkacakmiş gibi resmen ayağını tutuyorum yani
ilk hamileliğim olduğu için...
tecrübesizlik işte bunlar normal mi kızlar
benimkide fırlamasın erkenden :))))

normal canım bebek büyüdüğü için yürüken kasıklara baskı yapıyor bendede olurdu

normal canım bebek büyüdüğü için yürüken kasıklara baskı yapıyor bendede olurdu
teşekkür ederim canım bayağı ağırlaştım artık
hareketlerim kısıtlanmaya başladı
bakalım hayırlısı inşallah sürpriz yapmaz bizim bebişde

kızlar profile ilk buluşma ve emme fotoğraflarını koydum maşallah kuzuma 7 saat beraberdik bugün

teşekkur ederım kızlar ınşallah ıyıleşir ılk annelık ılk hastalık ınsan korkuyo ışte tıpkı doğumdan korktuğumuz gbı:))nezahat maşallah bebişine tosuncuk olacak desenesağlıkla gelsın mınışler dunyaya hıç hasta olmasınlar:Saruboceq:
pelincim benımde oluyodu çok ağırlaşmıştım 30.haftadan sonra otururken sankı bışey batıyodu bazen bebek ıttırırken çıkacak gbı oluyodu aynı senınkı gbı normal bunlar hayrlısyla normal ve gusel bır doğum yap

merhaba kızlar.ben buca doğum hastanesinde hemşireyim.Allah hepininize yardımcı olsun.daha sonra biz yardımcı oluyoruz zaten...

günaydın kızlar keyifler nasıl
gülsencim bebeğine maşallah
bi an hemen doğsun istedim benim kızımda
o ne tatlı bişey öyle allah nazarlardan korusun
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah

merhaba kızlar.ben buca doğum hastanesinde hemşireyim.Allah hepininize yardımcı olsun.daha sonra biz yardımcı oluyoruz zaten...
teşekkür ederiz canım biz burda hamile olarak az kişi kaldık
hepsi doğurdu bunların :)))
benimki bi aksilik olmazsa ekim sonu
bakalım artık zaman ne gösterecek
hiçbişeyi planlamak istemiyorum
çünkü kızlardan doğum için kim ne istediyse olmadı
biri istediği hastanede doğum yapamadı
diğerinin doğumuna kendi doktoru giremedi
hayırlısı bakalım ben neler yaşıycam

merhaba..

öncelikle güzel dilekleriniziçin çok teşekkür.. a.s.

tüm arkadaşlar hastaneden çok memnunuz, ve sizinde yardım sewer tavırlarınızla inşallah güzel doğumlar yaşarız.. vereliniortak

sağlıcakla kalın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ceydacım çok teşşekkürler... bakalım dediğin gibi tosuncuk olucakmı bebişim :ecrin_bebek:

pelincim senin yazdığın şikayetler bendede var.. tekmeleri bazen can yakıcı oluyo. kasıklara baskı yapmasıda cabası. umarım ciddi problemler değildir.

gulsencim kızının fotolarını face.den gördüm. çok tatlı maşallah. allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.

bu arada SELDA.yı merak edenler varsa, ben sürekli telefonla görüşüyorum.. eşi gececi oldugu ıcın annesınde kalıyodu...
yazık tunayla uğraşmaktan kendını zor görüyo sanırım. en kısa sürede fırsat bulup yazar..

hepinizi çoooooooook öptüm.. opuyorumnanaktan

selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
epeydir yazamadı,Nezahatin dediği gibi annemdeydm epeydir,bu akşam geldim daha Tunayla zor bir bayram geçirdik,huysuzlandı çok annemde de öyleydi valla kendimi bile göremedim ama şükür sağlık sıhatimiz yerinde.Bu arada hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum,kocaman öpüyorum sizi.

sizler de iyisiniz dimi Nezahat,Gülsen,Yelda,Ceyda,Pelin yaramazlık yoktur inş.

Gülsencim bebeğin hayırlı uğurlu olsun bi tanem,sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olur inş.

Ceydacım geçmiş olsun,noldu bebişe hayırdır?? umarım iyileşir bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…