- Emoji Skoru
- 742
- Puanlar
- 363
kızlar ben geldim iyiyim merak etmeyin yarın sabah bebeğimi emzirmeye gidicem hastaneye
bugün gördüm ama kucağıma almama izin vermediler çok iyi görünüyordu
mama ile ve serumla besleniyor hala
sizde dua edin sütle beslenmeye başlarsa çıkışını yapacaklar
hepinizi çooooookkkkk öptüm kızlar destekleriniz için teşekkürler
ben yarın hastaneye gidicem.
pamır by yok ama şinasi by.in günü. bakiim oğluşum büyümüş mü, sağlığı yerinde mi.. özledimde kuzumu boshayallersmile
hımm gıt bakalım oğluşun buyumşmu gelınce haber ver nasılmş oğlunun durumu...
benımde oğlum hasta oldu:gitme: sabah egepole göturduk grıp oldu oğluşum burnu tıkalı hırıltılı sesler cıkıyo oksuruyo emerken nefesı kesılıo burnundan dolayı burun damlası verdı dr sadece grıp ilacı ıçın erken dedi.kıyamam oğluma yaa napcağımı sasrdım ee tecrubeszlık nede olsa...
hımm gıt bakalım oğluşun buyumşmu gelınce haber ver nasılmş oğlunun durumu...
benımde oğlum hasta oldu:gitme: sabah egepole göturduk grıp oldu oğluşum burnu tıkalı hırıltılı sesler cıkıyo oksuruyo emerken nefesı kesılıo burnundan dolayı burun damlası verdı dr sadece grıp ilacı ıçın erken dedi.kıyamam oğluma yaa napcağımı sasrdım ee tecrubeszlık nede olsa...
cnm çok geçmiş olsun.. kıyamam bebişine, allah acil şifalar versin cnm. sende üzülme allah büyük. acil şifalar diliyorum... :Saruboceq:
bu arada benım bebiş iyi. maşallah büyümeye dewam ediyo. 1,410 kg olmuş. 40cm civarı.
2 hafta sonrası nst ye çağırdı doktor. hayırlısı inşallah.. :kedi:
teşekkür ederim canım bayağı ağırlaştım artıknormal canım bebek büyüdüğü için yürüken kasıklara baskı yapıyor bendede olurdu
teşekkür ederim canım bayağı ağırlaştım artık
hareketlerim kısıtlanmaya başladı
bakalım hayırlısı inşallah sürpriz yapmaz bizim bebişde
teşekkür ederiz canım biz burda hamile olarak az kişi kaldıkmerhaba kızlar.ben buca doğum hastanesinde hemşireyim.Allah hepininize yardımcı olsun.daha sonra biz yardımcı oluyoruz zaten...
merhaba kızlar.ben buca doğum hastanesinde hemşireyim.Allah hepininize yardımcı olsun.daha sonra biz yardımcı oluyoruz zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?