günaydın tatlım nasılsın?
Lara bebişimiz nasıl? keyfi yerindemi?
biri doğduğu tarihe göre ayı
diğeri doğması gereken tarihe göre düzeltilmiş yaş deniyor buna
doktor düzeltilmiş yaşa bakıyor 2 yaşına kadar
canım benim seni görmek de çok güzeldi,Ecrin Naz ı da öyle,senin gibi şeker bi kızın var Allah bağışlasın inş.
görümcenle olaya üzüldüm hep oluyo böyle şeyler umarım büyütülecek bişey değildir,küsmek iyi olmuyor,inş.hatasını anlar da küsülmez.
derdi neymiş acaba öz<el değilse tabi?
aman dilimi ısırayım da bu hafta güzel bitti,
sağlıklı ve keyifliyiz
aşı keyfimizi kaçırdı 1 gün ama olsun
genel anlamda muhteşemiz
siz nasılsınız???
Tunacım napıyor
yok canım ne özeli olacak gülsene anlatmıyım şimdi dedim ama .üstünden bi anlatayım şöle.
eşimin annesi kızkardeşi teyzeleri ve teyze kıızı.
hepsi birbirinden berbat hepsi laf taşıyıcı.
hiç birisinin yanında başka biri hakkında bişi anlatamazsın anında gidip o kişiye sölüyolar.
ben de bir gün teyzesine görümcemin bizim hakkımızda bi laf söylediğini duymuştum bi kaç zaman önce.
onu söyledim. (tabi bu arada teyzenin söylediğim şeyi görümceme yetiştireceğini bilmem lazımdı hata bende)
oda gidip hemen görümceme yetiştirmiş.
tabi akşamında görümcem bana mesaj atmış.
yok sen neden her duyduguna inanıyon.
yok sen zaten bizi istemiyon bizle konusmuyon.
yok bundan sonra benle konusmayacakmış
yok oda benim onlar hakıımda konustugumu duyuyomuş ta hiç bir sey demiyomuş.
falan filan işte.
bu arada görümcem benden iki yaş küçük.çektiği mesajları bi görseniz saygısızlık diz boyu.
yazık ondan sonra eşime patladım bende kıyamam yaa...:78:
kızlar gunaydınn bakalımm sohbet kaynamışşş
gulsencımuyku tulumu çok kalınlardan ıstemedım dışıpenye gbıolanlardan aldımrahat etsın dıye ama sıcacık uyudu yavrum çıtcıtlıyla kılotluçorabı gydrdımılk defa gece sobayı kapatıpyattık.
markası bebiccino 28.lira bıde mını damlanın vardı 52n lıra ama ıkısde aynı sonucta fazla vermıyımdedım.
oyuncaklar cokguseldı yaa.zaten netten arastırın uzmanlarda çocuğun önune en fazla 3 oyuncakkoyun dıyo doyumsuzluk oluyomuş fazlası bncede gereksz ama ben eğitici köpek puppye bayıldımm 60 lıra ıstıyorum onu bıde aynalı oyuncaklardan ıstıyorum dun kuzum elınden bırakmak ıstemedi
bılgıcımevet dun göruşemedıkolsun başka sefere inş.görumce sendromu yasıyosun anlaşılan takma kafana boşver canım..
seldacım gunaydın snra unuttun dıye kusme:))
günaydın şekerim,evet unutma beni,ayol ben unutulacak kadınmıyım:))
napıyosun dünden beri? Talha nasıl?
dün alışverişe nereye gittiniz kuzum siz,oyuncakdamı vardı orda? biz de gitcez uygun bir zaman da ondan
bu arada uyku tulumunu güle güle giysin Talha paşa.mışıl mışıl uyusun.
yaa kızlar ben de ayıptır söylemesi ıspank yapcam bugün öff en zor gelen yemek bu bana yıkayıp ayıklama derdi 1 saat sürüyo ya( belim çatlıyo valla,pişirmesi 10 dk.
öyle valla şekerim hazırlaması saatler sürüyo yemesi ise 15 dk.
afiyet olsun şimdiden kuzum. tunayada yedir.
valla canım ben yemek yapmasını unutuyorum galiba yavaş yavaş :86::86:
yaa kızlar Bonus hsp.eksterm gelmş azönce,yıllık kart aidatı 25 ti 45 e yükseltmişler ne uyanık bunlar böyle,sinirlerim bozuldu25 e bile çok diyordum ben borcum olmasa kapatıp iptal etcem Allah kahretsin bunları.
öyle tabi ne zannettin senin yine iyi benim kredi ödediğim hesaptan haziran ve aralık aylarında 35 lira alınmıştı yanlış hatırlamıyosam. bakalım bu yıl ne kadar olacak. şubatta son taksidi ödedikten sonra hemen kapatçam hesabı zaten.
e başka türlü nasıl kar sağlayacaklar zaten.bende sinir oluyorum yaaa
ay bana garip geldi,bu drlar da ne tuhaf yaa
bence doğduğu tarihtir önemli olan öyle değilmi Gülsencim?
aman nazar değmesin prensese maşallah kuzuya
Tuna da iyi şükür 2-3 gündür çok bağırmıyor beynim dinlendi yeminle:)
sadece gece çok sık uyanıyor Gülsen neden acaba ya diş huzursuzluğumuki yine acaba yarım saatte bir ağlıyo kalkıyo ben de uyku kalmadı haliyle,halbuki yanımda yatıyor.öyle yatınca rahat uyurdu hep
kızlar gunaydınn bakalımm sohbet kaynamışşş
gulsencımuyku tulumu çok kalınlardan ıstemedım dışıpenye gbıolanlardan aldımrahat etsın dıye ama sıcacık uyudu yavrum çıtcıtlıyla kılotluçorabı gydrdımılk defa gece sobayı kapatıpyattık.
markası bebiccino 28.lira bıde mını damlanın vardı 52n lıra ama ıkısde aynı sonucta fazla vermıyımdedım.
oyuncaklar cokguseldı yaa.zaten netten arastırın uzmanlarda çocuğun önune en fazla 3 oyuncakkoyun dıyo doyumsuzluk oluyomuş fazlası bncede gereksz ama ben eğitici köpek puppye bayıldımm 60 lıra ıstıyorum onu bıde aynalı oyuncaklardan ıstıyorum dun kuzum elınden bırakmak ıstemedi
bılgıcımevet dun göruşemedıkolsun başka sefere inş.görumce sendromu yasıyosun anlaşılan takma kafana boşver canım..
seldacım gunaydın snra unuttun dıye kusme:))
Allah kahretsin bunları
iptal edeym kartı dicm taksitli alışverişlerde iyi oluyo,iptal de edemiyorum ama itiraz dilekçesi vercm bakalım ne dicekler olmazsa iptal edicem dicem
evetseldacım hellobabydeherşey var bebekarabalarından yürütece oyuncaklar bebekodası herşey var
yokbılgıcım ya kaynanama sınır olurum ben kıskanıp durur benı.oraya gdıncede saat sayıyorum.haftada bır gdıyorumişte ne yapayım gtmesek olmaz.eşim üzülür.kavga etmeyz sevıyomuş gbı yaparz bırbırımızı ama içten içe sınır oluruz
ayy hakıkaten bnde ne zamndr ıspanak yapayım dıyorum ama gözümdebuyuyo ben yemek yapmayı çokseverım zamanımolsaa.bıde temzlıkyapmaya bayılırım ama hamılelıkten berıdr yapamıyorum doğru duzgun..
gelişimini takip ederken düzeltilmiş ayı dikkate alıyorlar canım
hadi biz çok erken doğmadık çok etkilemiyor bizi
ama 6 aylık doğanlar falan var onlarda çok önemli oluyor
kızım seninki böyle kabullen artık zor bebek seninki
diş miş bahaneleri bulma
benimki de öyle ben kabullendim öyle uslu çocuklardan değil bizimkiler
şimdi ayağımda debeleniyor bak benimki
öyle deyince iptal ediyorlar kart parasını yap bence de
günaydın şekerim,evet unutma beni,ayol ben unutulacak kadınmıyım:))
napıyosun dünden beri? Talha nasıl?
dün alışverişe nereye gittiniz kuzum siz,oyuncakdamı vardı orda? biz de gitcez uygun bir zaman da ondan
bu arada uyku tulumunu güle güle giysin Talha paşa.mışıl mışıl uyusun.
yaa kızlar ben de ayıptır söylemesi ıspank yapcam bugün öff en zor gelen yemek bu bana yıkayıp ayıklama derdi 1 saat sürüyo ya( belim çatlıyo valla,pişirmesi 10 dk.
kızlar herkerlere günaydın.
hayırlı haftalarımız olsun inşallah.
selda yelda ceyda gülsen nezahat pelin yonca kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl.
pelin görünmüyosun bi kaÇ gündür. evdesin sanırım dükkana gitmiyosun..
yoncacım sende görünmedin sanırım taşınma telaşı yüzünden.
seldacım seni görmek çok güzeldi. Tuna paşanında maşşallahı var. öpüyorum ikinizide.
ceydacım ya senle görüşemedik dünseldagördükızı zaptedemedim kucağımda.
ben çok o ileti yazıyo pc başına birlikte oturdugumuz zaman.
gülsencim senin cadı napıo. nasıl mamayla aramız. emiyomu bari.
ohh yelda da başlamış gezmelere. hadi bakalım havalar ısınsın artık buluşmalar başlasın Allah'ın izniyle.
kızlar dün gece çok moralim bozuldu.uyuz görümcemin bir mesajı ile başladı herşey.
ondan sonra ben bi mesaj o bi mesaj derken girdik birbirimmize.
sanırım konuşmayacağım artık onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?