seldacım ya birde aklıma su geldi bu çocuk aç olmasın.
neler yediriyon gün içinde anne sütün yetmeyebilir artık.
devam sütü ver istersen biraz biraz.
unuturmuyum senı seldam yaaaşk olsnn bı telaş yazdım ondan affeyle:81:
dışağrısına pek bı çözüm yokmalesef cıkana kadar devam eder gbıme gelıyor arkdasın bebeğioyle oldu cunku fıtılbıle atıyodu ama nafıle cıkınca rahatladı yavrcakk marım en kısa zamanda cıkar hıçbelırtı yokmu selda dmaklarıfalan uc falan ellesen sertmi
günaydın kızlaaar
seldacım ay kıyama sana yaa allah yardım etsin cnm iyi bari uyumuş şimdii..
bilgicim iyim walla sen nasısın taşınma işini birz dondurduk haftayaçarş fln taşınıcaz bgnde işhhh klimalar sökülcek...
ceydacım iyiym cnm sen nasılsın cnmm ?
gülseeen mamyı sewmediyse memeye dwm et bncede yaa zorla nasıl yesin kız
yok cnm ne kız yeleği bnce çok gzl kotlla flnda çok gzl olur değişritme bncehıı dedım acaba hazır kahvaltı karışımları varya bebelac falan onlardan alsammı dıye duşnmuştum cunku ben mama vermedığım ıçın ne yapıcağımı bılemedım peynr ymrta sarısı okadarD
neyse kızlar bışey sorucam fıkır verırmısnz dun yelek adlım oğlum aresmınıkoyyorum bı bakın yaa kız yeleğınemı benzıyo oyleyse değiştırıcem gercı erkekeyonndan aldım ma bı bakın ıste ltfennn..
:)rica ederim cnmm :))ayy cokmersı yoncacım ıçım rahatladı yaa cok beğenere aldım ama dedım acab kızyeleğıne mı benzıyoo:)))ama madem benzemıyo dıyosun pekıı
mersiii sekerimm
cnm cvp yazma paneline sürükle resmi yada kopyala yapıştır dene olcakmıdeneme ama olmadı sanırım
Ceydacım birkaç kişi dışında kimsenin bebeği öyle çok kilo almıyorkızlar nasılsnz bakalım ben bugn annemdeydım ama kımsede sormamış benı bakıyorum
neyse neler yapıyosnz gülsencimmamaya başlama hemen arkadasında bebeğne verdıler 3.aydan sonra almıyo dıye ama mamaylada almıyo cocuk 11 aylık daha 7 kılo yapısı oyle yanı 600 gr az değilki ayrıca en az 600 müş zaten ne varkı bu ayda bakın bence.
yeldacımnapıyosunz baklım paşaylaaa valla sen değilmişsın kıskanç ama ben cooookkkıskancım acıkca soylıyım yanıı kaynanama falan gttımı deli olyorumm ama arkadaşlardan falan hıç kıskanmıyorum sanırım benımkı kaynanamlara ozgü
bılgıcım senın ecrın hastamı yıne kıyamamyaa havalar cok garıp yaa...
yonca pelın sızlerede merabaa
b arada kızlar hello baby de ındırım var %50 bız az once ordan geldık 60 tl ye 5 parca eşya aldım bakıabılrsenz bakın derım andywawa azız bebe hep ındırımdee cmartesı yıne ordayımmm
günaydınlaaar hepinize..
seldam naber nasılsın dedim yaaa o tunayı bi yakalasam ben her yerini ısırıcsam inanki..
bizde geçen ay doktora gittiğimizde bizede ateş düşürücü ağrı kesici olarak pedifen vermişti kullandık yani. neden kimse önermiyor onu merak ettim şimdi.
hatta akşam eczaneye gittim pedifen almaya evdeki bitmeye durmuştu.pedifen yokmuş ibufen verdi bu sefer eczacı bana.
ceydacım sen nasılsın evet dün sen de görünmedin ama tahmin ettim annede oldugunu
hadi bakalım sende gezmelere başladın yavaş yavaş iyi oldu boşver gez eğlen alışveriş yap. ama talha ya dikkat et üşütme oğlanı...
gülsencim kıyamamm ben lara ma yaa.canım sana naçizane tavsiyem rezene çayı iç. süte çok faydası var. şahsen ben çok yararını görmüştüm.bu arada sen nasılsın.eğer ille de mama vereceksen mama dada aptamili tavsiye ederim.
ben dokuzuncu ayına kadar aptamil kullanmıştım. şu ana bebelac junıor veriyorum.
yeldacım canıımm senden naber. emre nasıl oldu umarım iyidir artık.dün görünmedin sende. umarım bi sorun yoktur.
yoncacım sen nasılsın bebişler nasıl. taşınma işi nasıl gidiyo. ayyy bilirim o telaşı yaa bende geçen sene taşınmıştım.çook zor oluyoo. aman diyim dikkat kendine ve bebişlere.
öptüümmm hepinizi....
günaydın canım
yok pedifeni veriyorlar çok iyi de bi ağrı kesiciymş fakat 1 yaşın altına önerilmiyor pek,genelde hep calpol veriliyor.kuvvetli biraz sanırım ondan yani canım.
dün içirdm akşamüstü gece de verdm yatmadan evvel ama buda işe yaramıck sanırım gece boyu sürekli uyandı neredeyse yarım saatte bir hep huzursuz,hep ağlıyo
günler geceler kabus gibi artık,okadar yorgun uykusuz ve gerginim ki anlatamam arkadaşım napalım be sağlık olsun.
sen ve Ecrin Naz iyisinizdir inş.
çok öpüyorum tatlım.
canım bilmiyorum da 6.aya kadar her ay 600 grm.çok bence
bizim 300 aldığım da oldu 400 de 500 de ama dr.gayet iyi dedi,
hatta 600-700 grm alsa daha iyi olmazmı öyle deniyor genelde dedik biz.
gerek yok çünkü sağlığı yerinde maşallah dedi,ayrıca yakında emeklick ozaman afedersin kıçını nasıl kaldırck yerden dedi.şuan 8 kilo sularındayız ama iyi deniyor,tam ara sınırda.
o yüzden çok da üstüne gitme bence,Lara da böyle böyle tamamlar,4.aydan sonra bakarsınız benim gibi olursa sen de başlarsın az az ek gıdalara.
yok kolik değil Bilgicim dediğin gibi o 3,5 aylıkken bitti.
dr.dişten diyor ve ağrı kesici vermeme falan da karşı,mesela pedifeni o vermedi bize verdiğimizi de bilmiyor.çok ağlarsa aralıksın hiç durmadan yarım saat 45 dk.falan ozaman fitil vercen dedi ben de ona karşıyım malesef.bu konuda zıttız alıcağın.
bide sürekli huzursuz sürekli ağlamaklı olunca hergün hergün de fitil takamamki demi ama
o da bulamadı çocuğumu rahatlatacak bişi,çıldırmak üzereym yardım ediiiiinnnnnnn
günaydın kızlaaar
seldacım ay kıyama sana yaa allah yardım etsin cnm iyi bari uyumuş şimdii..
bilgicim iyim walla sen nasısın taşınma işini birz dondurduk haftayaçarş fln taşınıcaz bgnde işhhh klimalar sökülcek...
ceydacım iyiym cnm sen nasılsın cnmm ?
gülseeen mamyı sewmediyse memeye dwm et bncede yaa zorla nasıl yesin kız
seldacım uyuyomu şu an seninki.
ne dicem bak sana.
böyle arada anason rezene falan kaynatıp versene.
ıhlamur papatya kaynatırdım ben.
özellikle rezene YADA anason gece yatırmadan önce ver belki faydası olur canım yaa
uyandı sabahın köründe sanki gece çok uyumş gibi neyse kahvaltımızı ettik ağrı kesiciy verdm salıncağında uyuyor şimdi bi yandan sallıyorm işte napiim.
veriyorum tatlım da yok onlar da kesmiyo
seldacım ya birde aklıma su geldi bu çocuk aç olmasın.
neler yediriyon gün içinde anne sütün yetmeyebilir artık.
devam sütü ver istersen biraz biraz.
unuturmuyum senı seldam yaaaşk olsnn bı telaş yazdım ondan affeyle:81:
dışağrısına pek bı çözüm yokmalesef cıkana kadar devam eder gbıme gelıyor arkdasın bebeğioyle oldu cunku fıtılbıle atıyodu ama nafıle cıkınca rahatladı yavrcakk marım en kısa zamanda cıkar hıçbelırtı yokmu selda dmaklarıfalan uc falan ellesen sertmi
hıı dedım acaba hazır kahvaltı karışımları varya bebelac falan onlardan alsammı dıye duşnmuştum cunku ben mama vermedığım ıçın ne yapıcağımı bılemedım peynr ymrta sarısı okadarD
neyse kızlar bışey sorucam fıkır verırmısnz dun yelek adlım oğlum aresmınıkoyyorum bı bakın yaa kız yeleğınemı benzıyo oyleyse değiştırıcem gercı erkekeyonndan aldım ma bı bakın ıste ltfennn..
bnce bebeğin hıç zayf değil glşencım kılo almayan bebek mamaylada almıyo valla bunyesı varher bebeğin kendıne gore sen memeyedevam et bnce bı ay daha verme mama.sonra zaten ek gadalara başılcaksn.dr a kalsahem mama vercek hemde mama kullanıyo dıye ek gaya gec dıcek hıçç gerek yokk sütün var maşallah emsın cock doya doya bıdaha gelmıcek bu gnleri
kılo almıyo olsa eyse ama alıyo çocuk nıye mıdesını sısıresınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?