İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Ceydacım her çocuk farklıdır belki seninkinde hiçbir yan etkisi olmucak
Birgün birlikte gidelim istersen

evet her cocuk farklı ama bız hıç kabızlık sorunu yaşamadık yaşamakta ıstemıyorum korkuyorum yanii bu hafta az yaptı mesela gecelerı 1 defa oda az yapıyodu bnde elma yağı aldrdım topuklarına surdum ondan heralde oğlen bı yaptı belıne kadar
keşke gtsek yeldacım ben pazar gezmeye bayılırım tezgah karıştrmaya genelde mağazaya gdıncede başıma dıkılen tezgahtardan hıç hoşlanmam zaten kaç haftadr gtcem gtcemhephava soğuk oluyo
annem yakın olsa cocuga bak derım ama oda taa bornovada bebekle gdeyım desem hava buzz hasta olmasınııstemem napıcam sasrdım:44:

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalar.
nasılsınız bakalım bebişler nasıl nasıl.
havalar çok soğuk kızlar kendinize ve bebelere çok dikkat edin.
bende yeni iş başı yaptım işe başlamadan size yazayım dedim.
öpüyorum hepinizi...

kızlar ya size bişey sorcam en son selda nın mesajında da dikkatimi çekti. hür*****e kıy*****i gibi kelimelerde ***** kısmında ***** çıkıyo. neden acaba??
bir kaç kişide daha denk gelmiştim.. :26:

hayalduran
hayırlısı olsun canım Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin.
Tahir beye gideceğin zaman haber verde
sana isimlerimizi verelim canımız doktorumuz Tahir beye selamlarımızı söyleolur mu?
bu arada bebeğinin cinsiyeti bellimi

kızlar doktordan geldik şimdi
evde de misafirim var 3 gündür çok giremiyorum topiğe
geceleri geliyorum siz olmuyorsunuz
Lara soğuk algınlığı yüzünden öksürüyor bu hafta
ablasından bulaştı o kadar da uzak tuttum ama yine de kaptı işte
rota virüs aşımızı olduk bugün Lara ilacı yutmadı ama ağzına değmesi bile yeterliymiş zaten
soğuk algınlığında enfeksiyon ciğerlere inmemiş ama
6 gündür öksürüyorsa çok hafif bir antibiyotik alsın dedi doktorumuz
bir de balgam söktürücü yazdı
gözümüz içinde damla yazdı
zaten demir, multi tabs ve duphalac kullanıyorduk
eczane gibi olacak çocuğumun içi

gülsencim çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun.
ablasından derken Lara hanımın birde ablası mı var??

Hoşbuldum...Teşekkür ederim..güzel dilekleriniz içinn aminnn diyorumm:)

Hayalcim sık sık gel topiğe biz merak ederiz artık seni
bize bebeğinle ilgili güzel haberleri ver
merak ettiklerini sor hepimiz yardımcı oluruz sana

Hayal'le ilgili evet benim de ilk aklıma gelen soru bu oldu bebeğinin cinsiyeti ne acaba
tabii allah gönlüne göre versin ama içimden kız geçti benim
Hayalcim bu arada Tahir beye gidersen benim adım Gülsen
35. haftada suyunun geldiğini gülümseyerek söyleyebilecek tek kadın sensin der bana
unutmaz beni sadece bu nedenle bile

gecmış olsun gulsencım nasıl şimdi lara kullna antıbıyotığı ılerlemesın ne adı hangı antıbıyotığı verdı
rota vırus bn yaptrmadım
bu arada hayalcım hoş geldınn sağlıkla doğur bebeğini cınsıyetınıde hemen sole bız meraklıyızdrr

bende çok severim pazarda gezmeyi benim annem yakın ama oda hasta bakamıyor ancak kardeşim evdeyse bırakabiliyorum Emre'yi

Geçmiş olsun Gülsencim allahtan enfeksiyon ciğerlerine inmemiş aynı evin içinde olunca uzakta tutsan kapıyorlar malesef

Bilgi sana özelden cevap yazdım ama tam o sırada site bakıma girdi mesaj geldimi sana

yelda hayatım geldi de ben sana gönderemedim bir türlü.
teşekkürler canım cevabın için.
emre kuzu nasıl. öptüm kocamaan onu.
ne güzel bi araya gelebilsek ecrin naz ile oynarlardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…