gidicem yarn sağlık ocağına d vıtamınıde bttı zaten ama korkuyorum bu duyduklarımdan snra demıre başlamaya..
hatay pazarna ben bı kere gıttım çok şirin çoraplar aldım bıde hırka beğendım almadım ama
oğlumada zara baby eşofman pntolon aldım ama fazlada bışey yoktu yıne gtmek ıstıorum ama nasıl gdıcem bılmıyorum her hafta gdemıyorum dıe ıcım gdıyoo...
bıde özkanlara gtmek ıstıorumm çok ozledım o pazarı bornovadayken her hafta ordaydımm off dertlendım yıne yaaa tek gttığım yer sırınyer forbes oda arabayla...
hoşgeldin canım topiğimize
umarım iyi bir hamilelik geçiriyorsundur
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Hoşbuldum...Teşekkür ederim..güzel dilekleriniz içinn aminnn diyorumm:)
hayalduran
hayırlısı olsun canım Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin.
Tahir beye gideceğin zaman haber verde
sana isimlerimizi verelim canımız doktorumuz Tahir beye selamlarımızı söyleolur mu?
bu arada bebeğinin cinsiyeti bellimi
evet her cocuk farklı ama bız hıç kabızlık sorunu yaşamadık yaşamakta ıstemıyorum korkuyorum yanii bu hafta az yaptı mesela gecelerı 1 defa oda az yapıyodu bnde elma yağı aldrdım topuklarına surdum ondan heralde oğlen bı yaptı belıne kadar
keşke gtsek yeldacım ben pazar gezmeye bayılırım tezgah karıştrmaya genelde mağazaya gdıncede başıma dıkılen tezgahtardan hıç hoşlanmam zaten kaç haftadr gtcem gtcemhephava soğuk oluyo
annem yakın olsa cocuga bak derım ama oda taa bornovada bebekle gdeyım desem hava buzz hasta olmasınııstemem napıcam sasrdım:44:
Hoşbuldummm..:))
kızlar doktordan geldik şimdi
evde de misafirim var 3 gündür çok giremiyorum topiğe
geceleri geliyorum siz olmuyorsunuz
Lara soğuk algınlığı yüzünden öksürüyor bu hafta
ablasından bulaştı o kadar da uzak tuttum ama yine de kaptı işte
rota virüs aşımızı olduk bugün Lara ilacı yutmadı ama ağzına değmesi bile yeterliymiş zaten
soğuk algınlığında enfeksiyon ciğerlere inmemiş ama
6 gündür öksürüyorsa çok hafif bir antibiyotik alsın dedi doktorumuz
bir de balgam söktürücü yazdı
gözümüz içinde damla yazdı
zaten demir, multi tabs ve duphalac kullanıyorduk
eczane gibi olacak çocuğumun içi
Bilgi sana özelden cevap yazdım ama tam o sırada site bakıma girdi mesaj geldimi sana
gülsencim çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun.
ablasından derken Lara hanımın birde ablası mı var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?