İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Ne güzel hepiniz Buca'da oturuyorsunuz bendemi Buca'ya taşınsam napsam aacaba

günaydın kızlar,hepinize keyifli pazarlar.
Yeldacım ben de Buca da değilim Bozyaka ssk ya yakınım,arada hatay tarafına geliyorum ozaman görüşsek ne iyi olur.
gerçi şimdilerde fazla çıkamıyorum havalar malum
görüşürüz ama biz de bugün.
yoksa dediğin gibi bizdemi taşınsak Bucaya,ne güzel olur dimi:)

siz daha demire başlamadınızmı?
biz çokmu erken başladık ya 1 ayı geçiktir kullanıyoruz.
ben de 1 gün arayla falan vereyim bari ya oluyomuş baksana,Tuna ya da ağır geldi.midesini bulandırıyor yazık nasıl tiksiniyor içerken bi görsen resmen büyük insan gibi,ne alem şu çocuklar ya:)

canım benim günaydın nasılsınız ana - kız bakiim
spirali taktırırken ben de adetimin 3.günü gitmiştim söyledm böyle böyle diye,farketmez dedi 1-3-5 dedi güldü dr.
bucca kadın doğumun aile planlamasında taktırdm ben çokda memnun kaldm Gülsencim
o dr.çok tatlı zaten bi tane,daha önce danışmanlık hiz*****i de ondan almıştm,süper birisi,şeker gibi.
elleri de çok hafif,ve insanı hiç germiyorlar,olabildiğince pozitif,sakin ve güleryüzlüler.
hatta TunA dışarda kapının önünde çok ağlamıştı yine,senin bebeğinmi ağlayan dedi,evet dedim.kadıncağız kalktı getirdi geldi oğluşumu,işlemi diğeri yaparken,o da kucağında Tuna yı tutmuştu dibimde.Allah razı olsun.çok iyi yani,hem işçilik,hem ilgi alaka:)
taktırmk isteyip de korkanlara duyrulur:)

Ben Buca'ya taşınmasamda görüşürüz Gülsencim bakma öbür buluşmalarda hep bir işim oldu havalar biraz düzelsinde görüşelim

Görüşelim Selda'cım havalar bir düzelsin buluşalım ilk fırsatta sen hatay pazarına geliyosundur hatta Necatibey okulunu biliyorsan ben okulun alt sokağında oturuyorum

Emre'yede çok ağır geldi zaten çok iğrenç bişey bir iki verdim baktım çocuğa ağır geliyor vermedim

ben korkmam taktırırımda 1 yıl sonra ikinciyi düşünüyorum belki ondan sonra

Görüşelim Selda'cım havalar bir düzelsin buluşalım ilk fırsatta sen hatay pazarına geliyosundur hatta Necatibey okulunu biliyorsan ben okulun alt sokağında oturuyorum

hatay pazarına da gelirdm eskinden,bayadır gelemedm ama İnönü cad.dolaşırım genelde
dediğin gibi güzel bir havada gelirsem görüşelim mutlaka.
öpüyorum tatlım.

bı Aydr nıytlıyım hty pazarıiçin ama hvalar yuznden gdemıyorum yaaa...
çok guselşyler vr gtmek istıyorummm...ama lmuyo malesef
demıre baslmadık dha vercektı ama gttığimzde ızndeydı bzm ebe bnde gtmedım tekrar

ne güzel ya ben neden oluyorum hemen
hoş benim de 3 ay oldu artık doğum yapalı
40 ında adet olan arkadaşlarım var

seldacım yapma canım hergün ver demiri
zeka gelişimi için de çok önemli
sağlığı açısından da çok önemli

herhalde Tahir beye taktırırım
bilmiyorum ki ondan da utanırım aslında artık

Ben Buca'ya taşınmasamda görüşürüz Gülsencim bakma öbür buluşmalarda hep bir işim oldu havalar biraz düzelsinde görüşelim

bir daha ben ayarlamıcam zaten buluşma

Ceydacım ben Emre 7 aylıktı adet olduğumda

ohhh ne güzel valla bana bak ya

ben korkmam taktırırımda 1 yıl sonra ikinciyi düşünüyorum belki ondan sonra

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

geç bile kaldın canım hemen başla ferro sanol verirse şurup iste
ferro sanol un tadı iğrenç

O pazarda zaten bir ben bulamıyorum istediğim şeyi herkes neler alıyor ben hiçbişey bulamadan geliyorum

ohhh ne güzel valla bana bak ya

Valla hiçde güzel değil ne güzel adet oldun adet olamamak o kadar kötü ki kilo aldım sinirli oldum ateş basmaları çok kötüydü adet görmeye başladığımda eşim bile dedi yani sinirin geçer benle uğraşmazsın artık diye o yüzden sevin adet olduğuna

gidicem yarn sağlık ocağına d vıtamınıde bttı zaten ama korkuyorum bu duyduklarımdan snra demıre başlamaya..
hatay pazarna ben bı kere gıttım çok şirin çoraplar aldım bıde hırka beğendım almadım ama
oğlumada zara baby eşofman pntolon aldım ama fazlada bışey yoktu yıne gtmek ıstıorum ama nasıl gdıcem bılmıyorum her hafta gdemıyorum dıe ıcım gdıyoo...
bıde özkanlara gtmek ıstıorumm çok ozledım o pazarı bornovadayken her hafta ordaydımm off dertlendım yıne yaaa tek gttığım yer sırınyer forbes oda arabayla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…