bu arada yelda ve bılgı bışey soruyorum sıze cevap verın banaa
şimdi talhayı son knt götürduğumde dr kılosu gayet ıyı ekgıdaya geekyok dedi
bışey vermıyımı dedım sadece tattr bı kaşık falan gerek yok dedi amabnde alıştrmak ıçın
2-3 gunde bır yarım kase bebelac sütlü pirinçli veriyorum(tahıl bakımından)
bıde bıgun elmasuyu bıgun havuç suyu verıyorum ama 5-6 kaşık..
sizce ıyı yapıyomuyum şimdilik böle yetermı yoksa başlıcaksan tambaşlamı dersınızz
soru tarzım garıp oldu ama napıyım anca böyle anlatmaya calıştm kendmı
sen nasıl başlamıştın yeldacım
Ceydacım ben meyve püresiyle başladım sütün yetiyorsa emzirebildiğin kadar emzir elma havuç suyunu tattır hatta ver içsin bir sakıncası yok 5 aylık oldu çünkü arada sütlü pirinçliyide ver yanlız hazır mamalarda kabız yapıyor babymix'i sormuşsun ben Emre'ye daha hiç vermedim babymix sütaşın sade yoğurdundan veriyorum içinede bir kaşık pekmez atıyorum tatlandırıyor çokda severek yiyor gerçi benimkisi kavanoz mamalarınıda sevmiyor doğal beslenmeden yana sende ver yavaş yavaş meyve püresüyle başla ben 5 aylıktı başladım beni emmeyide bırakmadı ayrıca
ceydacım evet canım babymix zaten sütaşın yoğurdu ben ondan vermiştim.
gülsencim kızı o kadar alıştırma kendine sonra pişman nolursun bak.
ben küçükken öyle derdim benden ayrılmasın hep yanımda olsun.:87:
şimdi işteyken sorun yok ananesiyle kalıyor bütün gün.
ama akşam ben gittiğim zaman hiç ayrılmıyor yanımdan. hele hele hafta sonu hiç doğru düzgün iş yapamıyorum. önümden arkamdan dolaşıyo. odadan çıktıgım zaman bi basıyo yaygarayı görme gitsin.
kapının arkasına geliyo bağırıyo anne anneeee nasıl ağlıyo.
canım benim canım kuzum sağlıkları yerinde olsunda boşver..:81:
gülsencin bak forumda sen ben ve birde o meçhul ziyaretçimiz var gene
kız gülsen şaka maka larada 3.ayını doldurdu neredeyse maşallah kuzuyaaa.
ne çabuk geçiyo zaman dimi yaa
ohh maşallahh ek gıdalar felan vermenız çook guzel.. umarım bende o gunlerın görürüm oğlumun.. zaman hızlıca geçsin bahar gelsın, oğluşum büyüsün...
kızlaarr iyi geceler hepinize,
giremedim bikaç gündür,benimki gececiydi,annemde kaldm gezdk bol bol oğluşumla,
oğluş hala aynı dişten rahatımız yok,çıkacağı da yok bu dişlerin.
sizlerden ne var ne yok haberler? herkes iyimi,herşey yolundamı?
yoğurttan falan bahsetmişsiniz.
ben de 3 kez denedim günlük şişe sütüyle (günlük ya en tazesi diye) fakat olmadı,ya su gibi oldu ya ekşi oldu hep attım çöpe,şimdi hazır yoğurt veriyorum ama meyveli falan değil,bildiğimiz doğal yoğurt yani.meyve püresi,yoğurt,çorba,havuç suyu veriyorum,bide tahıllı ve pirinçli mamalardan ara sıra bide ara ara kahvaltı babında bebe bisküvisi ve ıhlamur veriyorum püre şeklinde.
ama toparladı baya kilosu normal çok şükür.
hepinize rahat ve huzurlu geceler,mışıl mışıl uykular,öpüyorum
öncelikle gunaydınlarrrr kızlarr herkes ıyıdr umarmm...
nezahatcım ben ışçievlerınde otuyorum kipa expres var karsısında camiibelkı bılırsn oralarda oturuyorum
ek gıdaya gelınce gunde bır meyvenın suyunu vermeye devam edeym o zman yeldacım ama sütlü pirinçli kaşık maması vermıyımmı ıyı değilmi kabızmı yaparr dedinn sadece meyve mi verıyımm tahılada alışsın ıstıorum aslındaa..
seldacım sız tam olarak başladınız corba falan ohh ne gusell bana başlama sadece tattr dedi oyuzden tam başlamıyorum şimdilik meyve ve irinçli yeter dıye duşunuyorumm...
bılgıcım gulsencim nasılsn..
evet yaa hava cok soğuk gercekten kocışkoye gdemıyo yaşasınnn
meyve suyu tattıralı 2 hafta oldu evet yoğurttatattrayım ıkı gunde bır
bide dr 5.ayını bıtırınce patates tattrabılırsn azına parmağınla demişti ama korkuyorum yaa kabız faln olurmu dıye ama alışması lazımm
bıde yelda sen çorba verıyosundur kendın yapıyoun demı nasıl yapılıyo bnde yapıp bı kaşık tattrsam iyi olsur sankı
sennerde oturuyosunkı yeldacım bucada sanıyodum bn senii
yok daha almadım bu aykı knt alırım beslenme programını
bıde bana bu ay demırmı ne vercektı aşımızı yaptrırırkn bızım ebe ızınlıylı başkası yaptı vermedı kımse vıtramın falan
kullanmasak ne olurkı yaa kabz yapıyo dıolar
kızlar bıgun bana gelın yaaa havalar cok soğuk evlerde buluşup tanışalım bana gelın lutfen sıze cok cesıtlı şeyler hazrlayamam belkı ama allah ne verdıyse artık
gelın hep beraber oturur kaynatırızz
Ne güzel hepiniz Buca'da oturuyorsunuz bendemi Buca'ya taşınsam napsam aacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?