İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Ceydacım ben meyve püresiyle başladım sütün yetiyorsa emzirebildiğin kadar emzir elma havuç suyunu tattır hatta ver içsin bir sakıncası yok 5 aylık oldu çünkü arada sütlü pirinçliyide ver yanlız hazır mamalarda kabız yapıyor babymix'i sormuşsun ben Emre'ye daha hiç vermedim babymix sütaşın sade yoğurdundan veriyorum içinede bir kaşık pekmez atıyorum tatlandırıyor çokda severek yiyor gerçi benimkisi kavanoz mamalarınıda sevmiyor doğal beslenmeden yana sende ver yavaş yavaş meyve püresüyle başla ben 5 aylıktı başladım beni emmeyide bırakmadı ayrıca

ohh maşallahh ek gıdalar felan vermenız çook guzel.. umarım bende o gunlerın görürüm oğlumun.. zaman hızlıca geçsin bahar gelsın, oğluşum büyüsün...

gülsencin bak forumda sen ben ve birde o meçhul ziyaretçimiz var gene

kız gülsen şaka maka larada 3.ayını doldurdu neredeyse maşallah kuzuyaaa.
ne çabuk geçiyo zaman dimi yaa

Bilgicim Lara'yla ne kadar vakit geçirirsem o kadar iyi
işler aksayınca biraz geriliyorum ama sokağa atıp sakinleştiriyorum kendimi
göz görmeyince gönül katlanırmış
sonra annem geliyor Lara'yı tutuyor ben evi temizliyorum
ziyaretçiler büyük ihtimal google dan buca kad.doğ.hast. linkine tıklayanlardır canım
Bilgicim göz açıp kapayana büyüyor bebişler
evet ayın 12 sinde 3 aylık olacak Lara'm

kızlaarr iyi geceler hepinize,
giremedim bikaç gündür,benimki gececiydi,annemde kaldm gezdk bol bol oğluşumla,
oğluş hala aynı dişten rahatımız yok,çıkacağı da yok bu dişlerin.
sizlerden ne var ne yok haberler? herkes iyimi,herşey yolundamı?

yoğurttan falan bahsetmişsiniz.
ben de 3 kez denedim günlük şişe sütüyle (günlük ya en tazesi diye) fakat olmadı,ya su gibi oldu ya ekşi oldu hep attım çöpe,şimdi hazır yoğurt veriyorum ama meyveli falan değil,bildiğimiz doğal yoğurt yani.meyve püresi,yoğurt,çorba,havuç suyu veriyorum,bide tahıllı ve pirinçli mamalardan ara sıra bide ara ara kahvaltı babında bebe bisküvisi ve ıhlamur veriyorum püre şeklinde.
ama toparladı baya kilosu normal çok şükür.

hepinize rahat ve huzurlu geceler,mışıl mışıl uykular,öpüyorum

Seldacım hoşgeldin allah içine sindirsin biz iyiyiz oğlumla aynı durumdayız bende denedim bir iki kere yoğurt mayalamayı tutmadı bende sütaşın yoğurdunu alıyorum

öncelikle gunaydınlarrrr kızlarr herkes ıyıdr umarmm...
nezahatcım ben ışçievlerınde otuyorum kipa expres var karsısında camiibelkı bılırsn oralarda oturuyorum
ek gıdaya gelınce gunde bır meyvenın suyunu vermeye devam edeym o zman yeldacım ama sütlü pirinçli kaşık maması vermıyımmı ıyı değilmi kabızmı yaparr dedinn sadece meyve mi verıyımm tahılada alışsın ıstıorum aslındaa..
seldacım sız tam olarak başladınız corba falan ohh ne gusell bana başlama sadece tattr dedi oyuzden tam başlamıyorum şimdilik meyve ve irinçli yeter dıye duşunuyorumm...
bılgıcım gulsencim nasılsn..

Ceydacım istersen fazla verme sütlü pirinçliyi ara ara ver meyve vermeye başlayalı 2 hafta falan olduysa az az yoğurda başla

Son düzenleme:
evet yaa hava cok soğuk gercekten kocışkoye gdemıyo yaşasınnn
meyve suyu tattıralı 2 hafta oldu evet yoğurttatattrayım ıkı gunde bır
bide dr 5.ayını bıtırınce patates tattrabılırsn azına parmağınla demişti ama korkuyorum yaa kabız faln olurmu dıye ama alışması lazımm
bıde yelda sen çorba verıyosundur kendın yapıyoun demı nasıl yapılıyo bnde yapıp bı kaşık tattrsam iyi olsur sankı

Ceydacım ben tarhana çorbsıyla başladım ilk küçük bi kapta ona kadar pişirdim daha sonra mercimek arpa şehriye şimdide her yaptığım yemekten veriyorum artık sana sağlık ocağından bslenme pogramı verdilermi ben ona göre uyguladım

sennerde oturuyosunkı yeldacım bucada sanıyodum bn senii
yok daha almadım bu aykı knt alırım beslenme programını
bıde bana bu ay demırmı ne vercektı aşımızı yaptrırırkn bızım ebe ızınlıylı başkası yaptı vermedı kımse vıtramın falan
kullanmasak ne olurkı yaa kabz yapıyo dıolar

kızlar bıgun bana gelın yaaa havalar cok soğuk evlerde buluşup tanışalım bana gelın lutfen sıze cok cesıtlı şeyler hazrlayamam belkı ama allah ne verdıyse artık
gelın hep beraber oturur kaynatırızz

kan ilacı verecek canım Ferro sanol evet kabız yapıyorben verdim biriki kere Emre'ye ağır geldi biraz kestim bende vermeyi sağlık ocağından çok söylediler ver diye zekagelişimini falanetkiler dediler vermedim ben hiçde bişey olmadı valla benden akıllı geçen sağlık ocağında kontrolümüz vardı kan değerleri gayet güzel çıktı bu sefer kendileri ded verme diye

CEydacım ben hatayda oturuyorum zaten tanışmak bizde bişeyler yaparız canım

kızlar havalar çok fena soğudu napıcaz evlere tıkıldık düpedüz
demir ilaçlarını konuşmuşsunuz
evet bazı çocuklarda kabız bazılarında da ishale neden oluyor demir
doktorumuz her iki durumda da kullanıcaz mecbur dedi
ferro sanol bizde bulantı ve kusma yaptı bizde ferrum şuruba geçtik
mecbur kullanıyoruz Lara da alıştı napsın yavrum
Pazartesi gidicez bakalım doktora

Ne güzel hepiniz Buca'da oturuyorsunuz bendemi Buca'ya taşınsam napsam aacaba

Buca'ya taşınınca görüşeceksen gel Yelda yok değilse hiç rahatını bozma
bu arada ben adet oldum artık
bu spiral adet sırasında takılıyordu galiba
Selda bilir bak bunu
bir ara arayayım da önümüzdeki ay giderim artık Tahir beye

gunaydn kızlarr nasılsnz...spiral farketmıyosanırımadetlı olmak falan amasen yınede sor gulsencım
offbnde soraym sağlık oağına tahlıl yapsınlar gerekyoksa vermesınler yaa
bu arada ben dahaadet olmadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…