• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir bornovada işinin ehli kuaför

pinkgun

İzmir'im
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.369
2
316
43
İzmir
kızlar 31 mayısda evleniyorum ve düğün günümde hem makyajımı hem de saçımı emanet edebileceğim bir kuaför arıyorum izmirde.. özelliklede bornovada olursa daha iyi olur,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çünkü hala karar verebilmiş değilim,fazla geç kalmadan randevu almak istiyorum :uhm:

İzmir Bornova Şanzelize Kuaför.-tatlicadiarzu-
Özkanlar'da merkez dükkan..
Evka-3'te de şubeleri var.
Ben yıllardır giderim..
Çok memnunum..:1hug:

hıımm evet biliyorum orayı ama daha önce hiç gitmedim
bakın orası hiç aklıma gelmemişti
teşekkür ederim

hıımm evet biliyorum orayı ama daha önce hiç gitmedim
bakın orası hiç aklıma gelmemişti
teşekkür ederim

Rica ederim..
Gökhan var Özkanlar'da
Lale'nin selamı var,o tavsiye etti derseniz indirim bile yaparlar..:1hug:
Bu arada mutluluklar dilerim,hayırlı olsun inşallah..:Saruboceq::nazar:

Ibrahim diye bir yer vardi Bornovada. Kuzenim oraya gitmisti. Sanirim Ibrahim & Ibrahim. Cok memnun kalmisti...

ibrahim&ibrahim kaç yıllık kuaförüm tek geçerim:lepi:
orda gökhan var süper işinin ehli.gittiğinizde onunla konuşun.gamyoncuiremsu

kızlar 31 mayısda evleniyorum ve düğün günümde hem makyajımı hem de saçımı emanet edebileceğim bir kuaför arıyorum izmirde.. özelliklede bornovada olursa daha iyi olur,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çünkü hala karar verebilmiş değilim,fazla geç kalmadan randevu almak istiyorum :uhm:

Canım ben de 30 Mayısta evleniyorum..

Az önce şanzelizeden fiyat aldım, normal makyaj+gelin saçı+el/ayak bakımı (manikür pedikür değil masaj törpü ve oje üçlüsü) için 150 lira dedi, porselen makyajlı olunca 180 lira..

Ben nişanımda hanifiye gitmiştim, makyajları güzeldi, annem gelin saçlarını da çok beğenmişti..arı kovanı gibi işliyordu yazın..tam paketi oluşturmamışlar henüz ama 250 lira provalı dedi..bi gidip görüşeceğim provalı olduğu için hanifi ağır basmaya başladı bende..yeri de şanlıurfa mı ne bir kebapçı var edessayı geçince onun sokağının içinde ileride solda..

Son düzenleme:
canım şanzelizenin fiyatı bayağ uygunmuş yani ben 250-270 arası planlamıştım bütçemi ama 180 oldukça uygun olur benim için,acaba ibrahim ibrahimin fiyatları nasıldır :uhm:

canım şanzelizenin fiyatı bayağ uygunmuş yani ben 250-270 arası planlamıştım bütçemi ama 180 oldukça uygun olur benim için,acaba ibrahim ibrahimin fiyatları nasıldır :uhm:

Canım ibrahim&ibrahim in web sitesi var, oradan numarasını alıp telefonla bilgi alabilirsin, en azından fikir edinmiş olursun.. yerimseniben

kızlar ibrahim ibrahime saçlarımı boyatmak yada balyaj yaptırmak istiyorum.boya yada balyajı nasıl?fiyat nasıl olur acaba?gökhanla görüşün demiş bi arkadaş ama?başka kim ile görüşeyim..teşekkürler...

kızlar porselen makyaj yaptırırken dikkatli olun. hepsi gerçek porselen makyaj değil. porselen makyajda kullanılan tekli farların tanesi 150 tl. düşünün artık. porselen makyajlar 100 tl ile 200 tl arasında değişiyor. ama kriz nedeniyle 75 tl ye yapan yerler var. özel gününüz bu dikkatli olun.

kızlar bugün ibrahim ibrahim kuaför salonuna gittim ve fiyat aldım.saçlarım uzun sayılır,biraz kısaltılıp boya yapılıp üzerine röfle 150 dendi..ne diyorsumuz?istediğim gibi olırmu acaba?serkan yada serdar bey ile görüştüm.bu bey nasıldır?acil bilgi verebilirmisiniz?bu hafta saçlarımı yaptırmam gerekiyor..

Kesinlikle Raziyeye git bence..Küçük parktan büyük parka giderken ki caminin sokağından giriyorsun orda..(cami;hani karşısında özkebabistan var -yukarıdakinden bahsetmiyorum ama -yanında çamaşırcı falan)
Türkiye Kuaför Milli takımında zaten kendisia.sa.s

Slm, bende geçen sene 31 Mayıs'ta evlenmiştim.... Kuaförüm İbrahim&İbrahim'di. İnanılmaz memnun kaldım.. Hem makyajımdan hem de saçımdan... Gerçi yıllardır birbirimizi tanıdığımız için ben hiçbir şey söylemeden kuaförüm kendisine göre birşey yaptı ve bende çok beğendim... Kesinlikle oraya git... Müşterilerle ilgilenen Gonca Hanım var. O seni yönlendirir. Ama saç dışındaki herşey için mutlaka Emel Hanım'ı iste...

slm arkadaşım önce hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin inş.
gelinbaşında izmirde 1 numara kesinlikle şebnem düğünün madem mayıstaymış düşünürsen hemen arayıp randevu alman lazım geç kalmış olabilirsin.ama tek kelimeyle mükemmel....
bozyakada ama izmirin öbür ucunda olsa gitmeye değer bir sülalecek :) oraya gidiyoruz

Back