• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir bornovada bebek bakıcısına ihtiyacım var

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

caliptra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
159
1
96
51
Manisa
arkadaşlar bornovada oturuyoruz ikinci dönem işe başlayacağım için bebeğime bakacak güvenilir tavsiye edeceğiniz biri varsa bekliyorum bebeğim şuan 6 aylık sadece bebekle ilgilenecek ev işi vs istemiyorum

merhaba sanırım öğretmensiniz bende akıncılar şirinyerde natonun orada oturmaktayım bırakabilme imkanınız olabilirse büyük zevkle bakabiliriz annemle evimizde çok sevdiğimiz için bebek bakmak istiyoruz helede yeni büyüyen keşke bucada olsaydınız biz baksaydık bebeğinize çok sevinirdik

merhaba ben hayriye çocuk gelişimi kursundan mezunum referans verebilirim bu alanda kendimi geliştirdim ve çocuklara özel bi ilgim sevgim sabrım hoşgörüm var sizinle çalışmak isterim

size yakın oturuyorum sizinle çalişmak isterim çoçuklara karşı ayrı bi sevgim var işide ihtiyaçim var sizinle görüşmek isterim

maalesef bornovada değilim ama yakınım karşıyaka körfezevlerindeyim bırakma imkanınız olursa görüşmek isterim

arkadaşlar bornovada oturuyoruz ikinci dönem işe başlayacağım için bebeğime bakacak güvenilir tavsiye edeceğiniz biri varsa bekliyorum bebeğim şuan 6 aylık sadece bebekle ilgilenecek ev işi vs istemiyorum
merhaba ben çigli evka5 oturuyorum 3 yasında kızım var enbuyuk tecrubem evladım ve vıcdanım artı merhame eyerkı cocuklu olmam ve cocum sorun olmadıgı taktırde seve seve bakabılırım eyer ılgılenırsenız arayın lutfen XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back