Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Izmir/Bornova cevresindeki yabanci dil egitimi (almanca) veren Anaokullara duyurulur

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Izmir/Bornova cevresinde Haziran/Augstos aylarinda baslayabilecegim, Cocukegitmenyardimcisi olarak is ariyorum.2006da almanyada 2 yillik Cocukegitmenyardimciligi basariyla bitirdim.Ve 4 seneden beri tek basima Almancadilkursuna ait CocukKresinde 0-3 Yasdaki Yabanci cocuklara (türk,rus,yugoslav.vs.) Bakimi ve Egitimiyle ilgileniyorum.Meslegim Almanyada sozialpädagogik Assistani olarak gecerli.Almancayi anadilim kadar güzel konusabiliyorum.Izmir/Bornova cevresindeki yabanci dil olarak almanca egitimi veren Anaokul ve Kreslere duyurullur.vereliniortak

hayir malesef bulamadim gördügünüz gibide kimse biseyde yazmadi bu konuyla ilgilli.:ecrin_bebek:Cocukbakici olarak konu acmaya düsünüyorum bakici ve kres bölümünde.Mutlaka is bulmam gerek türkiyeye gelmeden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…