• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Izmir/Bornova cevresindeki yabanci dil egitimi (almanca) veren Anaokullara duyurulur

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Izmir/Bornova cevresinde Haziran/Augstos aylarinda baslayabilecegim, Cocukegitmenyardimcisi olarak is ariyorum.2006da almanyada 2 yillik Cocukegitmenyardimciligi basariyla bitirdim.Ve 4 seneden beri tek basima Almancadilkursuna ait CocukKresinde 0-3 Yasdaki Yabanci cocuklara (türk,rus,yugoslav.vs.) Bakimi ve Egitimiyle ilgileniyorum.Meslegim Almanyada sozialpädagogik Assistani olarak gecerli.Almancayi anadilim kadar güzel konusabiliyorum.Izmir/Bornova cevresindeki yabanci dil olarak almanca egitimi veren Anaokul ve Kreslere duyurullur.vereliniortak

hayir malesef bulamadim gördügünüz gibide kimse biseyde yazmadi bu konuyla ilgilli.:ecrin_bebek:Cocukbakici olarak konu acmaya düsünüyorum bakici ve kres bölümünde.Mutlaka is bulmam gerek türkiyeye gelmeden önce.

Back