Yazan olsada aydinlansak .Bende aynı sorunun cevabını arıyorum 3 hafta sonraya sezeryan planlanıyor.
Ne kadar saçma ya babanın bebeğini görme hakkı yok muMerhaba izmir bayrakli sehir hastanesinde doğum yapan varmı? Ben doğumumu orda düşünüyorum ancak 1 refakatci haricinde kimseyi almiyolarmis servise, eşleride hicbisekilde dogumdan sonra bile iceriye almiyolarmis guvenlik bekliyomus kartiyla kapiyi acmasi gerekiyomus falan bilgisi olan varmi???
Bencede cok sacma sanirim kapidan gosteriliyo. Yani bebek kacirilma olaylari oldugu icin boyle bi onlem alinmis ama yinede cok sacma. Iceri giren personelin kacirma ihtimali de var sonucta. Boyle bi onlem alincagina yakinlarin bilgileri alinip onlarada bileklik takilabilinir veya daha farklı bi cozum bulunabilir. Madem tek kisilk odalar kimse rahatsiz olmaz zaten.Ne kadar saçma ya babanın bebeğini görme hakkı yok mu
Merhaba şehir hastanesinde mi oldunuz sezeryaniBende aynı sorunun cevabını arıyorum 3 hafta sonraya sezeryan planlanıyor.
Sezeryan mi oldu acabaMerhaba benim arkadaşım doğum yaptı bi kaç gün önce şehir hastanesinde. Eşini sadece görüş saatlerinde almışlar odasına. Refakatçi de kadın olması gerekiyormuş o da 1 kişi
Yaptınız mı acaba doğum şehir hastanesideBende aynı sorunun cevabını arıyorum 3 hafta sonraya sezeryan planlanıyor.
Evet sezaryen olduSezeryan mi oldu acaba
Bende 1 hafta sonra falan sezeryan olucam da nasıldı acaba doğum bide dikiş estetik dikiş mi yoksa normal dikiş mi oluyorEvet sezaryen oldu
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallahEvet sezaryen oldu
Onu hiç bilmiyorum çok konuşamadık riskli gebelikti arkadaşımın. O yüzden bilemiyorum tekrar konuşursak sorarımBende 1 hafta sonra falan sezeryan olucam da nasıldı acaba doğum bide dikiş estetik dikiş mi yoksa normal dikiş mi oluyor
Çok sevinirim sorarsanız benimde riskli gebelikOnu hiç bilmiyorum çok konuşamadık riskli gebelikti arkadaşımın. O yüzden bilemiyorum tekrar konuşursak sorarım
TamamdırÇok sevinirim sorarsanız benimde riskli gebelik
Ben 4 saat gözlemde kaldım sezaryen sonrası bebeğim yanımda idi. Emzirdim. Sonra tek kişilik odamda kaldım. Klima tv yemekler duş herşey mükemmeldi. Eşim ziyaret saatinde geldi. 2 saat kaldı. Ertesi gün taburcu oldum kesinlikle tavsiye ederim. İzmir şehir hastanesi çok iyi. Doktorumda yaşam Kemal akpak idi. Doçent hoca kendisiMerhaba izmir bayrakli sehir hastanesinde doğum yapan varmı? Ben doğumumu orda düşünüyorum ancak 1 refakatci haricinde kimseyi almiyolarmis servise, eşleride hicbisekilde dogumdan sonra bile iceriye almiyolarmis guvenlik bekliyomus kartiyla kapiyi acmasi gerekiyomus falan bilgisi olan Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız.