İzmir bayraklı şehir hastanesinde doğum yapanlar bakabilirmi?

GizemMus

🍀
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
224
110
30
Merhaba izmir bayrakli sehir hastanesinde doğum yapan varmı? Ben doğumumu orda düşünüyorum ancak 1 refakatci haricinde kimseyi almiyolarmis servise, eşleride hicbisekilde dogumdan sonra bile iceriye almiyolarmis guvenlik bekliyomus kartiyla kapiyi acmasi gerekiyomus falan bilgisi olan varmi???

Merhaba izmir bayrakli sehir hastanesinde doğum yapan varmı? Ben doğumumu orda düşünüyorum ancak 1 refakatci haricinde kimseyi almiyolarmis servise, eşleride hicbisekilde dogumdan sonra bile iceriye almiyolarmis guvenlik bekliyomus kartiyla kapiyi acmasi gerekiyomus falan bilgisi olan varmi???
Ne kadar saçma ya babanın bebeğini görme hakkı yok mu 😑

Ne kadar saçma ya babanın bebeğini görme hakkı yok mu 😑
Bencede cok sacma sanirim kapidan gosteriliyo. Yani bebek kacirilma olaylari oldugu icin boyle bi onlem alinmis ama yinede cok sacma. Iceri giren personelin kacirma ihtimali de var sonucta. Boyle bi onlem alincagina yakinlarin bilgileri alinip onlarada bileklik takilabilinir veya daha farklı bi cozum bulunabilir. Madem tek kisilk odalar kimse rahatsiz olmaz zaten.

Merhaba benim arkadaşım doğum yaptı bi kaç gün önce şehir hastanesinde. Eşini sadece görüş saatlerinde almışlar odasına. Refakatçi de kadın olması gerekiyormuş o da 1 kişi

Merhaba izmir bayrakli sehir hastanesinde doğum yapan varmı? Ben doğumumu orda düşünüyorum ancak 1 refakatci haricinde kimseyi almiyolarmis servise, eşleride hicbisekilde dogumdan sonra bile iceriye almiyolarmis guvenlik bekliyomus kartiyla kapiyi acmasi gerekiyomus falan bilgisi olan Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız.
Ben 4 saat gözlemde kaldım sezaryen sonrası bebeğim yanımda idi. Emzirdim. Sonra tek kişilik odamda kaldım. Klima tv yemekler duş herşey mükemmeldi. Eşim ziyaret saatinde geldi. 2 saat kaldı. Ertesi gün taburcu oldum kesinlikle tavsiye ederim. İzmir şehir hastanesi çok iyi. Doktorumda yaşam Kemal akpak idi. Doçent hoca kendisi

Çok yakın bir arkadaşıma laparoskopi ve vajinal estetik ameliyatı yapması sonrası tanıdım Yaşam Kemal Hocamı. İyi ki de tanımışım. Bir insan her ameliyatı bu kadar güzel yapar. Arkadaşımda çok memnun ben de sezaryenimden ve gebelik takibimden çok memnunum. Bilgisi, ilgisi, itinası, yeteneği. Çok minnettar ve şanslı hissediyorum kendimi.

X