izmir basmane şifa hastanesınde dogum yapanlar

batlanbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
237
5
96
İzmir
selam arkadaslar..ben 30 haftalık hamıleyım 1 ay once sıfa hastanesıne gectım esın celık var doktorum o pek tanımıyorum dıger hastaneden bazı memnunıyetsızlıklerle ayrıldım ve şifayı öneren bazı yakınlarım dolayısıyla oraya gectım. hastane ve bu doktor hakkında bilgisi olanlar paylasabılırse cok sevınırım..dogumum da orda olacak nasıpse..

selam arkadaslar..ben 30 haftalık hamıleyım 1 ay once sıfa hastanesıne gectım esın celık var doktorum o pek tanımıyorum dıger hastaneden bazı memnunıyetsızlıklerle ayrıldım ve şifayı öneren bazı yakınlarım dolayısıyla oraya gectım. hastane ve bu doktor hakkında bilgisi olanlar paylasabılırse cok sevınırım..dogumum da orda olacak nasıpse..

merhaba şifa hastanesinde berrin isimli bir doktorun çok iyi olduğunu duydum. hastane olarak iyi bir yer. doktorlar konusunda bilgim yok.

merhaba şifa hastanesinde berrin isimli bir doktorun çok iyi olduğunu duydum. hastane olarak iyi bir yer. doktorlar konusunda bilgim yok.

tesekur ederım ewt berrın hanımı ben de duydum ama anı gectıgım ıcın o an esın celıkten randevu alabıldım kısmet artık ıyı bır doktor gıbı ılgılı bırı umarım sonu da ıyı olur..

arkadaşlar bende yeni hamileyim
bu perşembe basmane şifa hastanesinden randevu aldım doktorum esin çelik
ilk defa gideceğim doktor hakkında fikir verebilecek olan var mı? yada şifada doğum yapıp memnun kalanlar?

açıkçası şifa ve egepol hastanesi arasında kararsızım

kadın doğum bölümü basmaneye gidiyorum doktoruma doktorum esin çelik kasap ben bişey sormazsam cevap alamıyorum iyi deyip yolluyor beni ayrıca beni her zaman her saat arayabilirsiniz demesine rağmen aradığımızda açmıyor yada müsait değilim diyor sonrada geri dönmüyor hamileyim ben acil bişey olmuş olabilir nasıl özel hastanee nasıl özel ilgi anlamış değilim normal doğum düşünüyorum inşallah diğer paragöz hastaneler gibi son anda daha fazla para almak için sezeryan demez bana bu arada komplikasyon sonucu doğum katında 1 gece yattım ve temizlik iç açıcı değil yerleri silmelerini ben söyledim aldığım cvp siz çıkış yapcanız onu bekliyoruz çıktığınızda silcez zaten bu ne demek ne saçmalık hasta varken daha temiz tutulmalı nasıl bi zihniyet nasıl denetim nasıl laçka bi cvp doğumuma az kaldı en baştan beri beri oraya muayne olduğum ve ne yazık ki tiroid için ali beye gelmek zorunda olduğum için hastane değiştirmeyi düşünmüyorum mecbur gidicem ama endişeliyim..

Back
X