İzmir anne grubu oluşturalım

staring

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
8
6
1
33
Hadi gelin izmirde ya da başka yerlerden anne çocuk grupları kuralım belki yeni arkadaşlıklar dostluklar oluşabilir, 2 yaşında kızım var izmir menderes de yaşıyorum birbirimize yakın olan ev hanimligindan evde sıkılan annelerle anne adaylarıyla gelin bi topluluk oluşturalım ne dersiniz ?

Urkmezde oturuyorum bende ama anne değilim henüz tedavi görüyorum ( tüp bebek ) yarın kan vericem inşallah bende sizler gibi anne olurum

Urkmezde oturuyorum bende ama anne değilim henüz tedavi görüyorum ( tüp bebek ) yarın kan vericem inşallah bende sizler gibi anne olurum
İnşallah canim tez zaman da Allahim kucağını doldursun İnşallah (tanışmak isterim )

Hamileyim kan sonucum 41 çıktı inşallah devamı gelir çok mutluyum
Yaaa sevincine ortak oldum çok mutlu oldum, hayir mübarek cuma günü hürmetine Allahim sağ salim kucağına almayı nasil etsin, bi süre çok dikkat et kendine

Yaaa sevincine ortak oldum çok mutlu oldum, hayir mübarek cuma günü hürmetine Allahim sağ salim kucağına almayı nasil etsin, bi süre çok dikkat et kendine
Yarın tekrardan kan vericem inşallah sağlıklı gebelik olur

Merhaba, bende Karşıyaka dayim. Kizim 15 yasinda. Yalniz anneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…