Gebeliğe Hazırlık İzmir 2018 Doğum Ücretleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Audreyhorne

09.10.2020 🌸 23.50
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
4.036
6.672
158
Merhabalar,
İzmir'de özel hastanelerin 2018 zamlı muayene ve doğum ücretleri bilgisi olan var mı acaba ?
Öğrendiklerimizi buraya yazarsak güncel bir liste tutabiliriz.

Canm ben şimdilik menemen de yaşam sağlık tip.merkezi de haluk tugrana gidiyor inşallah hamile kalırsam özel sada hastanesine gitmeyi dusunuyrm mesela yarin gidicem doktora yumrtalik takibi için klomen bitti 1 gün once

Huhu bende izmirdenim.. :)
Hamile degilim suan ama gercekten iyi bi doktor ariyorum.. suan bi tanidigin tavsiyesiyle suat seren hastanesine gidiyorum doktor iyi gibi en azindan ilgileniyor.. siz hangi doktorlardan memnunsunuz

Benim doktorum da Latife Buket Saçkıran Ata sağlıktaydı ben hamileliğe karar verdim Medical'e geçti :)
Arkadaşıma sordum fiyatını söyleyecek ben de burdan bilgilendirme yaparım

Merhaba,
Medical Park sadece doğum 3300 tl
1.paket süsleme foto 4380 tl
2.paket süsleme foto 5700 tl diye gidiyor.
Dışarıdan süsleme ve fotoğrafçı kabul etmiyorlar

arkadaşlar merhaba medikal parka bende gitmeyi düşünüyorum. şu an 6 haftalık hamileyim daha kalp atişlarını duymadım. sormak istediğim medikal park hastanesinde kendi doktorun mu doğuma giriyor yoksa nöbetçi mi ? hiç sorup bilgi aldınız mı bu konuda ? bir de özel doktor olup medicalle anlaşması olan bir doktor biliyor musunuz _

Merhaba
Ekstrem bir durum olmadıkça kendi dr.nuz giriyor doğuma
Medical çok fazla dış dr.la çalışmıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…