• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir 2010 gelinleri yardım....

Kır dÜĞÜnÜ ıstıyorum ama Çok pahalıı... RÜya gıbı olsun ıstıyorum ama bu gıdıŞle bulamayacaĞım. Kır dÜĞÜnÜ mekanı bılenler varsa ne olur yardımcı olsunlar. NıŞanlımın aılesı ÇıĞlıden ıstıyor herhangı bır salon ama ben kır dÜĞÜnÜ olsun ıstıyorum ÇıĞlı falan ıstemıyorum. Yardım lÜtfen...

Fiyat kişi başı 15 tl gibi
ama bunun içinde çerez+kuru pasta+meyve bi de düğün pastası+meşrubat var
ikram olarak diğerlerinle kıyasladığında çok çok uygun
Mekana diyecek söz yok zaten bence süper
yeri ataürk stadyumunun içinde canım aynı kapıdan giriyosun sağ taraf stadyum sol taraf bordo-yeşil
halkapınar tarafından giriceksin.

ıstersen Yetkili Bey'in telini de veririm ben sana

ıztik Karşıyaka Tenis Kulubü var Kent Hastanesinin yanında. Orda da kır düğünü yapıyorlar. Ben dün görüştüm yemekli kişibaşı:35TL, kokteyl menü kişibaşı: 22,5TL.
Bir arkadaşın kuzeninin orda olmuş çok tavsiye etti.
Telefonla öğrendim fiyatları yanlız yerine gidemedim henüz.

Bostanlı Altınbalıkda düğün yapan veya ordaki bir düğüne katılan varmıdır arkadaşlar???
bilgi lütfen :bbo:

topiği açan arkadaşa teşekkürler.Bende 2010 da evleniyorum.Bizde kır düğünü istiyoruz,mekan araştırıyordum bende.

Fiyat kişi başı 15 tl gibi
ama bunun içinde çerez+kuru pasta+meyve bi de düğün pastası+meşrubat var
ikram olarak diğerlerinle kıyasladığında çok çok uygun
Mekana diyecek söz yok zaten bence süper
yeri ataürk stadyumunun içinde canım aynı kapıdan giriyosun sağ taraf stadyum sol taraf bordo-yeşil
halkapınar tarafından giriceksin.

İstersen Yetkili Bey'in telini de veririm ben sana

Canım yetkili ismi paylaşırmısın ?

evet geçen ay altınbalık bostanlıda bir düğüne katıldım.ama salonunda.bende bu sene evleneceğim için çok dikkatli inceledim tabii:) hemen sana izlenimlerimi anlatayımyemek servis ve müzik gerçekten güzeldi.yaklaşık 400 kişi vardı ve pist yetti diyebilirim.süslemeler ve giydirmelerde gsyet nezihti.ben teras katınada baktım yazın ewleneceğim için orası bana biraz küçük geldi ama altarnatiflerimin arasında burası.önemli olan netür bi düğün istemen?( yemekli&yemeksiz) ve kaç kişilik bi organizasyon düşünüosun?ben biçok yer gezdim ama kafama göre bi yer bulamadım.karşıyakada oturyorum ama buralarda yakın güzel bi yer yok...şimdilik bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir...

kızlar selam hepinize! :) ben de İzmir 2010 gelini olucam Allah'ın izniyle.. :) yaaa ama nerde nasıl bi düğün karar veremiyoruz! :( Bizim Çanakkale'de de olucak bi düğün, o yüzden burdaki çok kalabalık olmaz sanırım! araştırıyorum sürekli, yeni mekanlar bulursam söylerim size de.. ;)

kimbu 35 selamlar bizde bordo yeşili düşünüyoruz hatta orayı tutucaz büyük ihtimalle ama daha gidip konuşmadık nişanlıma tavsiye etmişler çok merak ediyorum siz ne zaman gittiniz yeri tutmaya biz temmuzda düşünüyoruz inşallah tarih olarak yer buluruz bordo yeşilde söylüyorum ama bizim inatçıya anlatamıyorum :(

hihoyyytselamm.bende 2010 da evleniyorumm. bizim düğünümüz temmuzdafuarda ada gazinosunda olacak inşallah...yemekli kişibaşı 35tl... açık ve kapalı kısmları var. çok güzel tavsiye ederim.

valla konsept güzel. yeni internet sitesi açılmış.henüz hazırlanma aşamasında ama iç mekanın birkaç fotosunu koymuşlar fikir olabilir. açık alan çok daha güzel yeşillikler içinde etrafı göl zaten. masa süslemeleri çok güzel, fiyata dahil.gidip görüşmeni tavsiye ederim.güzel ilgileniyrlar.

merhabalar, zeytinalan tarafinda gizli bahce diye deniz kenarinda bir mekan varmis, orada dugun yapmis kimse var mi acaba? muzikleri nasildi, hizmet nasildi? esinti olma ihtimali var mi? acil yardim lutfeeen :))

Back