İzmiiiiir dış çekimmm

yani bana shopsuz fotoları lazım cnkü shoplar cok şey fark ediyo bn asıl çekimlerini merak ediyorum acıkcası
Konu acmistim albumlerde saime sultan yalisinda dis cekim diye ordan bakabilirsin canim zaten oraya koyduklarimda shop yok cunku bana tum fotolari saf halde verdiler bitek albumumdekilerde var.

Kesinlikle mustafA kavaş. Çocukluğumdan beridir ona giderdim. Şimdi narlıderede açtı yerini ve baya bi aşmış kendini, filmlere dizi çekimlerine Başlamış.

Benim düğünüm mayıs ta, biz iki arkadaşımızın fotoğraflarını çok beğenerek Haydar Doğramacı ile anlaştık, tam bir hiperaktif kendisi, enerjisini ben çok sevdim, çekimlere mutlaka kendisi geliyormuş, fiyatı diğerlerine sormadığım için kıyaslama yapamıyorum, inşallah memnun kalırız :)

merhaba kızlar :) biz kadir adıgüzelle anlaştık aylarrr aylar önce gittim gördüm çektiği fotoğrafları oturduk konuştuk bize baya tüyo verdi ben sevdim açıkçası. alaçatı çok demode oldu izmirde yapalımm dedi baktım en güzel fotoları izmirde çekmiş her yeri avcunun içi gibi biliyor. ama tecrübe edinmem için 1 ay kaldı :) mayısta tekrar yorum yapmaya çalışırım eğer istersen

valla ben isterim yorumlarını..bizde çnkü onla anlaştık :) biz baya önceden ayarladık...ağustosda olck düğünüm

valla ben isterim yorumlarını..bizde çnkü onla anlaştık :) biz baya önceden ayarladık...ağustosda olck düğünüm
canımm biz çekimi yaptık fotoğrafların ham hali bugün elimizde olacak ama çekince bize makineden göstediği 1-2 kare fotoğraf bile harikaydı.. umarım siz de memnun kalırsınız

canımm biz çekimi yaptık fotoğrafların ham hali bugün elimizde olacak ama çekince bize makineden göstediği 1-2 kare fotoğraf bile harikaydı.. umarım siz de memnun kalırsınız
merhabalar bende kadir adıgüzeli düşünüyorum da fiyat ve gittiğiniz mekanlar hakkında biraz bilgi verebilir misin?

merhabalar bende kadir adıgüzeli düşünüyorum da fiyat ve gittiğiniz mekanlar hakkında biraz bilgi verebilir misin?

fiyatı 1500 tl diye biliyorum..dış çekim yani..inciraltı, enegelliler parkı, kent ormanı, asansör bildiğim kadaryla gttiği yerler...mekanalr klasık herkesn gttiği yerler değil..açıkcaı ben bktm her yerde havagazı alaçatı fotoları görmekten
instagramdan ve faceden fotolarına bakın istersenz

sağol canım biliyorum çekimlerini de belki değişik bir yerde çekim yapmıştır diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…