İzmiiiiir dış çekimmm

april1109

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
1.291
1.442
158
33
İzmirde dış çekim yaptıran yada yaptırmayı düşünenler fotografcı isimlerini ve deneyimlerini paylaşabilrler mii ???

Mesela kadir adiguzelle cekim yapan varmi :/

Evet yaa. Yok mu yardmci olacak bi allahin kuluu

İzmirde dış çekim yaptıran yada yaptırmayı düşünenler fotografcı isimlerini ve deneyimlerini paylaşabilrler mii ???

Vural kaya
Ahmet kaya
Haydar dogramaci
Hayrettin foto

Bunlar bildiklerim benim anlasman vural beyle henuz cekilmedik dugun ne zaman sizin

Vural kaya
Ahmet kaya
Haydar dogramaci
Hayrettin foto

Bunlar bildiklerim benim anlasman vural beyle henuz cekilmedik dugun ne zaman sizin
merhaba canım günaydınn :) benim düğün 15 ağustosta olucak bende ersel barut yada incimete arkdasımn da anlaştığı kadir adıgüzeli düşünyrm bu isimleri duymamıştm hiç bi araştırayım fiyat konusunda bilgin var mı?

merhaba günaydın biraz geç gördüm ama :) ben kasımda dış çekim yaptıracağım için sezon sonu olduğundan fiyat baya uygun, tabii fotoğrafçısına göre.. ama sizin tam sezondaymış bence şimdiden ayarlamaya çalışın derim çünkü ben kasımda bile çok zor tarih buldum. Ben izmirde baya bi araştırdım eğer ki dış çekim için bütçemi zorlarım dersen Agora Fotoğrafçılık Ahmet Kaya var muhteşem ötesi diyebilirim :) ama sezon sonunda bile fiyatı baya zorladığı için onun kardeşi olan ve daha uygun fiyat veren Vural kaya ile anlaştık bilgilerini istersen özelden yazabilrim

olur tabii çok sevinirim :) evet tam sezon ve kısa film de isiyorum ben biraz ucuyo fiyatlar

Kesinliklee Gelin Bahçesi harikaa çekimleri var facebooktan aratırsan görürsün.Benim bir arkadaşım dış çekim fotoğraflarını onlara yaptırdı. Bayıldımm

bizde stüdyo zeki ile anlaştık çekimler için ve çok çok memnun kaldım. hem saçma pozlar verdirmiyor hemde benim istediklerimede kulak verdi . ayrıca albümümüde yeni aldım dizaynı çok hoş . fiyatta makuldu bana göre tavsiye ederim.

üçyolda ki mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…