Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler yazmıyo bebişimMesela kadir adiguzelle cekim yapan varmi :/
İzmirde dış çekim yaptıran yada yaptırmayı düşünenler fotografcı isimlerini ve deneyimlerini paylaşabilrler mii ???
merhaba canım günaydınn :) benim düğün 15 ağustosta olucak bende ersel barut yada incimete arkdasımn da anlaştığı kadir adıgüzeli düşünyrm bu isimleri duymamıştm hiç bi araştırayım fiyat konusunda bilgin var mı?Vural kaya
Ahmet kaya
Haydar dogramaci
Hayrettin foto
Bunlar bildiklerim benim anlasman vural beyle henuz cekilmedik dugun ne zaman sizin
merhaba canım günaydınn :) benim düğün 15 ağustosta olucak bende ersel barut yada incimete arkdasımn da anlaştığı kadir adıgüzeli düşünyrm bu isimleri duymamıştm hiç bi araştırayım fiyat konusunda bilgin var mı?
olur tabii çok sevinirim :) evet tam sezon ve kısa film de isiyorum ben biraz ucuyo fiyatlarmerhaba günaydın biraz geç gördüm ama :) ben kasımda dış çekim yaptıracağım için sezon sonu olduğundan fiyat baya uygun, tabii fotoğrafçısına göre.. ama sizin tam sezondaymış bence şimdiden ayarlamaya çalışın derim çünkü ben kasımda bile çok zor tarih buldum. Ben izmirde baya bi araştırdım eğer ki dış çekim için bütçemi zorlarım dersen Agora Fotoğrafçılık Ahmet Kaya var muhteşem ötesi diyebilirim :) ama sezon sonunda bile fiyatı baya zorladığı için onun kardeşi olan ve daha uygun fiyat veren Vural kaya ile anlaştık bilgilerini istersen özelden yazabilrim
İlla dişlerini göster diye tutturan tipler, çok iyi sayılmazlarkızlar izmirde foto cihan varmış.burayla ilgili bilgisi olan var mı acaba ??
Kesinliklee Gelin Bahçesi harikaa çekimleri var facebooktan aratırsan görürsün.Benim bir arkadaşım dış çekim fotoğraflarını onlara yaptırdı. Bayıldımmİzmirde dış çekim yaptıran yada yaptırmayı düşünenler fotografcı isimlerini ve deneyimlerini paylaşabilrler mii ???
Kesinliklee Gelin Bahçesi harikaa çekimleri var facebooktan aratırsan görürsün.Benim bir arkadaşım dış çekim fotoğraflarını onlara yaptırdı. Bayıldımm
çok sağolun tavsiyeleriniz için hemen bakıyorum :) :)stüdyo gold yaptı bizim çekimlerimizi gayet memnun kaldık :)
üçyolda ki mi ?bizde stüdyo zeki ile anlaştık çekimler için ve çok çok memnun kaldım. hem saçma pozlar verdirmiyor hemde benim istediklerimede kulak verdi . ayrıca albümümüde yeni aldım dizaynı çok hoş . fiyatta makuldu bana göre tavsiye ederim.
orayı bilmiyodum bak hiç bakayım canım fotolarınzdan örnek var mı yada sitesiiyok hayır alsancaktaki swiss otelin hemen altında yeri
yani bana shopsuz fotoları lazım cnkü shoplar cok şey fark ediyo bn asıl çekimlerini merak ediyorum acıkcasıyok hayır alsancaktaki swiss otelin hemen altında yeri