• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmide hafta sonu çalışabilecegim iş???

akasya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
119
0
96
36
İzmir
ben üniversite ögrencisiyim izmirde. hafta içi stajım var fakat hafta sonu için süpermarketlerde tanıtım yapabilirim yada bir kafede aksama kadar çalısabilirim(malum kafelar hafta sonu özellikle kalabalık oluyor) hiç iş tecrübem yok fakat tuttugumu koparırım kabul alısırım işin üstesinden gelirim önerileri olanlar varsa bekliyorum
herkese iyi günler

ben üniversite ögrencisiyim izmirde. hafta içi stajım var fakat hafta sonu için süpermarketlerde tanıtım yapabilirim yada bir kafede aksama kadar çalısabilirim(malum kafelar hafta sonu özellikle kalabalık oluyor) hiç iş tecrübem yok fakat tuttugumu koparırım kabul alısırım işin üstesinden gelirim önerileri olanlar varsa bekliyorum
herkese iyi günler

bornova küçük park ve büyük park civarında bu tip cafeler çok
tavsiye edermisin dersen pek tavsiye etmem çok fazla laçkalaşmış durumda:delphin:

bornova küçük park ve büyük park civarında bu tip cafeler çok
tavsiye edermisin dersen pek tavsiye etmem çok fazla laçkalaşmış durumda:delphin:
saol canım bornova uzak bana oldukca uzak inciraltında kalıyorum en azından uc yol alsancak falan olsa neyse izmire dönünce arastırayım bakarak yoksa hafta sonları bosa gececek

Back