Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaarr izmide dogum yapmak istiyornm ama özel hastane olarak hangi hastane iyi dogum icin özel ilgi takip ve yeni doğan ünitesi olan bi hastane olsun istiyorum kaliteli biyer istiyorum bilemedm yaa.yardm edermisiniz.
Kizlaarr izmide dogum yapmak istiyornm ama özel hastane olarak hangi hastane iyi dogum icin özel ilgi takip ve yeni doğan ünitesi olan bi hastane olsun istiyorum kaliteli biyer istiyorum bilemedm yaa.yardm edermisiniz.
izmirde demek istedin sanırım canım su hospital hastane var kahramanlarda basmaneye yakın orası mükemmel bir hastane ben orada doqumumu yaptım 20 qün önce kesinlıkle tavsiye ediyorum doktor olarakda nurettin ersöz bey var oda süper bir doktor istersen bi araştır ben çok memnun kaldım herşeyi dört dörtlük