Izler hakkinda bi bakin arkadaşlar lütfen :(

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
Meraba arkadaşlar,ya benim 1 yaşında bi kedim var.Oyun oynarken ya da bi şeye sinirlendiğinde filan devamlı tırnaklıyor çok şiddetli olmasada:) Ama yine de taa kaç ay önce çizdiği yerler hala iz şeklinde duruyor.Yani ilk zamanlar ki kadar belirgin değil ama geçmiyorlar tam olarak.Valla her gören aaa n'oldu demeye başladı,koluma bi şey takmaya kalktığımda bile gözüme onlar batıyor.Bunun bi çözümü vardır heralde benm bilmediğim:1rolleyes: Lütfen bilgisi olanlar paylaşsın çok sevinirimm :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
cnm bnde motorsklet kazası geçrmiştm çok önmli bişi olmadı ama abacaklarım çok fena yaraydı izleri geçmiyordu şimdi bepanthen kullanıyorum işe yarıyor ama yinede bi eczaneye sor..

Meraba arkadaşlar,ya benim 1 yaşında bi kedim var.Oyun oynarken ya da bi şeye sinirlendiğinde filan devamlı tırnaklıyor çok şiddetli olmasada:) Ama yine de taa kaç ay önce çizdiği yerler hala iz şeklinde duruyor.Yani ilk zamanlar ki kadar belirgin değil ama geçmiyorlar tam olarak.Valla her gören aaa n'oldu demeye başladı,koluma bi şey takmaya kalktığımda bile gözüme onlar batıyor.Bunun bi çözümü vardır heralde benm bilmediğim:1rolleyes: Lütfen bilgisi olanlar paylaşsın çok sevinirimm :çok üzgünüm:

Canım öncelikle kedinin tırnaklarını kes, torpu yap sonrasında :))) Ama kedi tırmağı iz tutmuyor bende yaw...cilt yapımdan olsa gerek hihoyyyt...maydonoz suyu ve maydonoz maskesi kullanmanı tavsiye derim izler için gerçekten çok etkili...

bende de çok küçükken sanırım ilkokulda falan anneannemin yavru kedisi vardı. onu bebek gibi sırt üstü yatırmaya çalışırdım hep ellerim mahvolmuştu tırnak izlerinden normal krem falan sürmüştük geçti zamanla. kalacağını sanmıyorum canım :)

valla biraz önce bende tırnak yiyip geldim benimde bacaklarıma saldırıyo sürekli tırnaklarını düzenli kısaltmaktan başka çaren yok sanırım :KK43: benim ne bacağımdaki ne ayağımdaki izler bir yıldır duruyo ve geçmedi..

X