• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izlediğim filmleri not almak....

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
film izlemeyi çok seviyorum zaman zman azalabiliyor bu istek ama genelde bomboş diziler izlemektense film izlemeyi tercih ediyorum:)
kitap kurdu köşesindeki kızlardan bazıları okudukları kitaplarını yazarlarını ve yorumlarını bi deftere not ettiklerini söylediler:) çok beğendim 2014 de yapmaya başlayacağım böylece kaç kitap okuduğumuzu ve daha sonra o kitabı yeniden okudugumuzdda eski yorumumuzla karşılaştırabiliriz:)

ben bu fikri izlediğim filmlerdede yapmayı düşünüyorum:) bi deftere yönetmeni yapım yılı oyuncuları ve youmumu yazmaya başladım:)

daha sonra açıp baktığımda anı kalsın istedim hemde bir yılda kaç film izlendiği bulunabilir böylece:)

film izlemeyi çok seviyorum zaman zman azalabiliyor bu istek ama genelde bomboş diziler izlemektense film izlemeyi tercih ediyorum:)
kitap kurdu köşesindeki kızlardan bazıları okudukları kitaplarını yazarlarını ve yorumlarını bi deftere not ettiklerini söylediler:) çok beğendim 2014 de yapmaya başlayacağım böylece kaç kitap okuduğumuzu ve daha sonra o kitabı yeniden okudugumuzdda eski yorumumuzla karşılaştırabiliriz:)

ben bu fikri izlediğim filmlerdede yapmayı düşünüyorum:) bi deftere yönetmeni yapım yılı oyuncuları ve youmumu yazmaya başladım:)

daha sonra açıp baktığımda anı kalsın istedim hemde bir yılda kaç film izlendiği bulunabilir böylece:)

Zamanında bende yapmıştım buna benzer bir şey, çok iyi oluyordu o yıl çok film izlemiştim ama nedense bıraktım yazmayı :5:

Evet çok güzel bir fikir. Benim de var öyle bir not defterim. İzlediklerimi de okuduklarımı da yazarım içine. yorum yaptığım nadirdir ama insan ne izlemişim diye bakınca arada güzel hissediyor.

önceden ben de yapıyordum izlediğim filmin orjinal adı ve türkçe adı yapım yılı,oyuncuları(4-5 tanesini),yönetmenini hep yazıyordum bunları.
zamanla bıraktım tabi :(

Back