- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
katlıyorum alsınlar bizim ülkedekileriTürk gibi kuvvetliyi irlandaliya ,misafirperverligi de izlandalıya kaptırdık .
Mümkünse bizim mültecilerden verelim .
Suriyeliler bunların etrafını örümcek ağı gibi sarsınlar da görsünler dünya kaç bucakmışçok aptalsınız be.. alında görün gününüzü, her aileye bir suriyeli kampanyası
Bizdeki suriyeliler de sokaklara dilensin suçlara karışsınFinlandiya da aldı bir çok aileyi. Fakat size şunu söyleyeyim genellikle adıkları mülteciler Suriye'de orta ve üstü sınıf kişilerdir. Mesela Finlandiya şunu yapıyor, belirli sayıdaki mülteciyi kampa yerleştiriyor. Onlara bedava dil ve okul hizmeti sunup topluma uyum programları düzenliyor. Yani adamların herşeyleri düzgün. Bizdeki gibi düşünmeyin yani.
İzlanda’da hükümetin sadece 50 Suriyeli mülteciyi ülkeye kabul edeceğini açıklamasının ardından on binlerce kişi tepki olarak evlerini açmayı teklif etti.
İzlandalı yazar Bryndis Bjorgvinsdottir’in Facebook üzerinden, hükümetin daha fazla mülteci kabul etmesini isteyen kişilere çağrı yaparak seslerini yükseltmelerini istedi
Bryndis Bjorgvinsdottir
300 bin nüfuslu ülkede yazarın çağrısına kısa sürede 11 bin kişiden destek geldi. Pek çok İzlandalı evlerini açmanın yanı sıra yemek ve kıyafet sağlayabileceklerini de belirtti.
Gelişmeleri incelediklerini açıklayan hükümeti yetkilileri 50 kişilik kotayı artırmayı planladıklarını açıkladı.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29961769.asp
Finlandiya da aldı bir çok aileyi. Fakat size şunu söyleyeyim genellikle adıkları mülteciler Suriye'de orta ve üstü sınıf kişilerdir. Mesela Finlandiya şunu yapıyor, belirli sayıdaki mülteciyi kampa yerleştiriyor. Onlara bedava dil ve okul hizmeti sunup topluma uyum programları düzenliyor. Yani adamların herşeyleri düzgün. Bizdeki gibi düşünmeyin yani.
hiç bişi anlamadım okyy birilerine kızkınsın ama kime birileri seni bir şeylerle suçlamış ama nee ne oluyo kuzum yaa ben seni az çok yorumlarından tanıyorum sen bilinçsiz bişi yazmassın oky yaaa nedir buu..kimse insanların ölmesini bebeklerin bu şekilde can vermesini istemez. burada yazanların hiçbiri bu yazıdan sonra olan o olay için üzülmedi diyemezsiniz. bu günah almaktır. insanlara iftira atmaktır
şahsen ben almam kim ne dersede desinn..çok aptalsınız be.. alında görün gününüzü, her aileye bir suriyeli kampanyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?