Şu yasakçı hükümet herşeyi yasaklıyorda şu ahlaksız, rezil, beyin yakan programlara bişey yapmıyor ya pes yani. Bu programlar uyuşturucu, toplumu yok ediyor, duyarsızlaştırıp, içini boşaltıyor, yeter ya artık kaliteli işler yapın.
Var yaZeyMurEl tam bir münazara - sohbet konusu bu programlar başlı başına.
Ben bu programlara artık insanların ihtiyaç duyar hale geldiğini düşünüyorum.
Yasaklanmasından ziyade, sabitleri belirlenip işi bi kalıba sokmaları ve yayın saatleri, katılımcılar, sunucular vb. her yönüyle yeniden bir yapılanmaya gidilmesi gerektiği taraftarıyım bu tip programlar için. Hatırlar mısın bilmem, bir ara dedektifçilik programları revaçtaydı, takip ediyorlardı adamları basıyorlardı filan ama bu Türkiye'de tutmadı. Yabancılarda hala var sanırım.
Deneme yanılma gidiyorlar, tutanın da mokunu çıkarıyorlar.
Aklıma gelmişken, bir de reklamcılıkla ilgili kanunlar var gelişmiş ülkelerin uygulamakta olduğu, normalde hiçbir çocuğu, doğrudan onu ilgilendirmeyen bir ürünün reklamında oynatamazsın. Ama Türkiye'de meyve suyu reklamından kredi kartı reklamına kadar çocukları oynatırlar. Açıp bakacaktım bi RTÜK'te var mı bu ibare diye ama yok galiba, ya da bizim millet bilmediğinden bu şikayet hakkını kullanamıyor.
Vs vs vs...
Sabaha kadar konuşulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?