İzdivaç programında evlendiği kadını 3 ay sonra öldürdü

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.131
18.284
823
haber.sol.org.tr/toplum/izdivac-programinda-evlendigi-kadini-3-ay-sonra-oldurdu-139620
İzdivaç programında evlendiği
kadını 3 ay sonra öldürdü
Evlilik programında tanışıp
evlendiği Selime Günaydın'ı 3 ay
sonra öldüren Rıfat Günaydın,
haksız tahrik indiriminden
yararlanamadı; ağırlaştırılmış
müebbete mahkum oldu.
Çarşamba, 16 Aralık 2015 13:30

İstanbul'da elektrik teknikeri olan
Rıfat Günaydın (57), nisan ayında
bir televizyon programında
evlendiği 47 yaşındaki Selime
Günaydın'ı 3 ay sonra 6 yerinden
bıçaklayarak öldürmüştü. Eşinin ilk
evliliğinden olan oğlu nedeniyle
aralarında tartışma çıktığını
belirten katilin cezası bugün kesildi.
Haksız tahrik indiriminden
yararlanamayan sanık
ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
aldı

İnsanın canını çok sıkıyo bu haberler yanlış seçimler kötü sonlarla bitiyo allah rahmet eylesin

Tövbe tövbe.
Nasıl bir psikoloji insanı başka birini öldürmeye iter ki?
Allah kimseye yaşatmasın.

Nasıl bi piskolji şizofren falan mı adam allahım gene olan kadına oluyor gene

Zaten bu evlilik programlarinda bir ay icinde evleniyorlar nasıl güvenip evleniyorlar hemen hayret, adam psikopatmis yazik olmuş kadina..

Oradaki kadınların cesaretine bende hayret ediyorum , evlenmeyi hafife alıyorlar gibi me geliyor
Zaten bu evlilik programlarinda bir ay icinde evleniyorlar nasıl güvenip evleniyorlar hemen hayret, adam psikopatmis yazik olmuş kadina..

haksız tahrik indirimi istemiş her katil koca gibi, yüzsüz, bu indirimler hiç uygulanmasa bence kadın cinayetleri önemli ölçüde azalır, karılarını tapulu malları gibi görüyorlar öyle ki yaşatıp öldürmek bile bunların elinde sanki

Oradaki kadınların cesaretine bende hayret ediyorum , evlenmeyi hafife alıyorlar gibi me geliyor
Aslinda çoğunun amacı evlilikte değil bence bazen arada bakiyorum kanal kanal geziyorlar amaçlari meshur olmak gercekten evlenmek isteyende bu kadin gibi tanimadan evleniyor zaten sonuç ortada çok üzücü gerçekten

Kuru,kuruya mı meşhur olmak reklamdan para mı alacaklar ,filmde mi oynayacaklar benim bildiğim meşhur olan iyi para kazanır ancak kendilerini rezil ediyorlar , yaşlı başlı kadınlar çok gülünç duruma düşüyorlar yalnızlık kafaya vuruyor herhalde
Aslinda çoğunun amacı evlilikte değil bence bazen arada bakiyorum kanal kanal geziyorlar amaçlari meshur olmak gercekten evlenmek isteyende bu kadin gibi tanimadan evleniyor zaten sonuç ortada çok üzücü gerçekten

Valla ne düşünerek katılıyorlar bende merak ediyorum açıkçası ben 27 yasindayim bekarim aklimin ucundan geçmez tvde koca aramak ekrana çikip taniniyorlarya bir sürü de talip tabi o cazip geliyor sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…