Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O aldığın krem olmaz. Operasyon izleri için kullanılıypr o krem. Şu an madecassol kullanman daha mantıklı. Hem yarayı hızla toparlar hem de bi tık peeling etkisi yapar.
Ayrıca o ize takılmanda beni benden aldı.
O aldığın krem olmaz. Operasyon izleri için kullanılıypr o krem. Şu an madecassol kullanman daha mantıklı. Hem yarayı hızla toparlar hem de bi tık peeling etkisi yapar.
Ayrıca o ize takılmanda beni benden aldı.
Senin derinde açıklık, delik var dimi? C..x operasyon hattı tamamen kapandıktan sonra oluşan bombeyi, oradaki kırmızılığı almak üzere çalışıyor. Dikişleri attıkları gibi kullanın bunu demiyorlar.
Eğer deri kendini tamamlamışsa zaten orada delikler kalır. Kulak deliği gibi kaç sene önce deldirdiğimiz delikler var hepimizde. Eğer oradaki dokuda bir erozyon varsa kapanma ihtimali oluyor. Onun içinde bol nemlendirici özelliği olan, kollagen takviyeli yada yara kapatma özelliği olan krem kullanmalısın. Madecassol iyidir. Yaranın kapanmasını hızlandırır. Cicaplast olur. Silverdin olur. Böyle şeyler lazım sana. Eğer delikler kapanır ama yinede izi varsa o zaman c..tubex
Hanımlar, arkadaşın kafasına taktığı delik değil aslında. Bana fotoğraf gönderdiği için söylüyorum, ortada zaten bir delik yok, kapanmış. Sadece delinen nokta biraz koyu/kahverengi kalmış, o da bunu geçirmeye çalışıyor. Birkaç haftada da rengi epey açılmış zaten.
Bence sen Con.. devam et. O zaten çok etkili bir ilaç ve kullanabildiğin için de şanslısın. Ben nereye denesem kaşıntıdan duramamıştım. Birçok kişi bu sebepten kullanamıyor.
Contratubex, çatlağa kullanılır mı bilmiyorum. Doktora danışmadan kullanmayın derim. Bana Dr vermişti ama vücut emiyor, süte falan belki etki eder diye kullanmadım
Contractubex kadar iyi bir krem görmedim, çok değil 3 hafta önce 2-3. Dereceden yanan kolumun göğsümün bacağımın izini 4 5 günde geçirdi. Ama düzenli sürmek gerekiyor. Günde en az 2 3 kez sürüyordum ben. Fotoğraf atabilirsem atarım.