• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iz birakmayanlar?

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar..

Ben gecen gun mutfak fayanslarini sildim dalga dalga iz kaldi kurulamama ragmen..

Okadar biktimki once islak temizleyip sonra arkasondan kuruyuluyorum.. domestos ve cif damlatiyorum suyuma..

Kizlar cam sil veya vileda magical sıkıp silsem sadece iz birakirmi temiz olur mu ?

Nasil cok ugrasmadan zorlanmadan temizlerim kizlar siz nasil yapiorsunuz ?

Fayans silmekten nefret ettim birde banyom kocaman.. yardim edin bana kizlar nolur..

Selam kizlar..

Ben gecen gun mutfak fayanslarini sildim dalga dalga iz kaldi kurulamama ragmen..

Okadar biktimki once islak temizleyip sonra arkasondan kuruyuluyorum.. domestos ve cif damlatiyorum suyuma..

Kizlar cam sil veya vileda magical sıkıp silsem sadece iz birakirmi temiz olur mu ?

Nasil cok ugrasmadan zorlanmadan temizlerim kizlar siz nasil yapiorsunuz ?

Fayans silmekten nefret ettim birde banyom kocaman.. yardim edin bana kizlar nolur..
Saniyorum ki deterjani fazla koydugunuzdan oluyordur birde daha az kullanin

BİM de satilan 5li magic towel var onu kullanan.kurulmaya gerek kalmiyor.bize gelen kadim onu istemişti.çok iyiymis

Cifi yuzey temizlemede tavsiye etmem muhtemelen dalga dalga lekeyi de o birakiyordur durulamasi cok zor cunku. Ben kir ve leke sokucu sprey+camasir suyuyla siliyorum. Hem bem beyaz hem ter temiz oluyor.

Bence dalga dalga kalması üstünde bir ton kimyasalla kalmasından daha iyidir.

Sen hiç mutfak tezgahına bir şey koymuyor musun? Yani ben çamaşır suyu gibi tehlikeli şeylerle mutfak tezgahının silinmesini pek uygun görmüyorum.

Çok iyi durulayan varsa o başka da elden bile zor arınırken fayanslardan nasıl arınsın?

Anladm tsk ederm siz marc kullandinizmi acaba onu onerirmisiniz

Hayir hic kullanmadim. Dedigim gibi asprin diye bir temizleyici var onunla bir de camasir suyuyla siliyorum. Benim mutfagim fayans degil mermer ama , sonra da suyu aciyorum bir sag tarafi bir sol tarafi iyice duruluyorum. Fayanslarin arasini iyi temizlemek icin firca kullanabilirsiniz.

mermerinizin temizliğini limon ve karbonat ile ovarak yaparsanız kalan kimyasalları temizliyor

yerleri silerken de elma sirkesi kullanabilirsiniz en azından kimyasal değil ve pırıl pırıl yapıyor özellikle astım hastaları için bire bir

Back