Merhaba , ben parfüm almak istiyorum ama hani biri ortama girmeden kokusu gelir ya ya da yolda sorarlar öyle kalıcı ve çekici bir parfüm arıyorum ama çok çok ağır da değil tam orta 20 li yaş için fiyat aralığım yok bi mağazada robertonun klasiğini önerdiler beğendim aslında ama bana çok kalıcı ve buram buram kokuyormuş gibi gelmedi. Önerilerinizi yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İz bırakan parfümler
- Konu Sahibi peri3032
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Buram buramlar genelde biraz agir oluyor. Ben de hafif koku severim. Hicbiri kalici degil malesef.Merhaba , ben parfüm almak istiyorum ama hani biri ortama girmeden kokusu gelir ya ya da yolda sorarlar öyle kalıcı ve çekici bir parfüm arıyorum ama çok çok ağır da değil tam orta 20 li yaş için fiyat aralığım yok bi mağazada robertonun klasiğini önerdiler beğendim aslında ama bana çok kalıcı ve buram buram kokuyormuş gibi gelmedi. Önerilerinizi yazabilir misiniz ? Teşekkür ederim
Hadi yaa ağır kokular da günlük için çok uygun olmuyor pek ne önerirsiniz buram buram kokmasa bile diğerlerine göre daha kalıcı olan diyelimBuram buramlar genelde biraz agir oluyor. Ben de hafif koku severim. Hicbiri kalici degil malesef.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hafif kokular mi seviyorsunuz?Hadi yaa ağır kokular da günlük için çok uygun olmuyor pek ne önerirsiniz buram buram kokmasa bile diğerlerine göre daha kalıcı olan diyelim
Çok hafif değil çok da ağır değil hypnotic poison tarzı olabilirHafif kokular mi seviyorsunuz?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Oyle cok parfümüm yok 1 tane onerebilirim. Love potion. Katalog uzerinden satilan markalardan o ile baslayana ait. Klasik olan kirmizi siyah renkte.Çok hafif değil çok da ağır değil hypnotic poison tarzı olabilir
TeşekkürlerrrOyle cok parfümüm yok 1 tane onerebilirim. Love potion. Katalog uzerinden satilan markalardan o ile baslayana ait. Klasik olan kirmizi siyah renkte.
- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
Poison çok aşırı ağır bir koku yalnız . Ama çok seksi buluyorum bu kokuyu.Çok hafif değil çok da ağır değil hypnotic poison tarzı olabilir
çevremdekiler pek beğenmiyor gerçi anlamadım
Ya bana çok ağır gelmedi nedense çok çekici bi koku bence de ama bazıları hiç beğenmiyor bende anlamadım ..Poison çok aşırı ağır bir koku yalnız . Ama çok seksi buluyorum bu kokuyu.
çevremdekiler pek beğenmiyor gerçi anlamadım
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
Ben ağır kokuları tercih ederim ve çok ağırdır cidden .Ya bana çok ağır gelmedi nedense çok çekici bi koku bence de ama bazıları hiç beğenmiyor bende anlamadım ..
Fiyat aralığınız nedir bilmem ama , tom ford , black opium, 212 seky , bvlgari goldea önerebilirim .ben çok severek ,bayıla bayıla kullanırım .özellikle 212 ve bvlgari
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198