benim böyle iyi bi arkadaşım olsa utanirim onu incitmeye bunlar nasıl arkadaş ne iyi günde ne kötü günde yanında olurlar hepsini silin hayatınızdan..
3 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen,kalan o 2 kurusa satar seni' sozune cok inaniyorum...
Çok iyi anlıyorum ben seni. Böyle insanlara el uzatmamak lazım. Çünkü o uzattığın elini kırıp parçalamadan, kanatmadan sana geri vermiyorlar. Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Bütün saçma ilişkilerini gece gündüz dinledim, teselli ettim. Babası vefat etti yanındaydım, ameliyat oldu yanındaydım. Saçma sapan şeylere takardı hep yanındaydım. Ben nişanlandım, evlendim yoktu. Yanıma gelip hayırlı olsun dahi demedi. Yine takmadım. Hamile olduğumu paylaştım salak gibi yine tebrik etmedi. Aradan 5 gün geçti ve çocuk sahibi olamayacağını öğrendi, ben teselli ettim telefonda ama yanına gitmedim bu sefer. Noldu? Ben iyi gün dostu oldum. Ve hayatındaki tüm sorunların sebebi benmişim gibi bütün bir gün benimle tartışıp o halimle beni ağlattı. Şimdi görüşmüyorum ve çok rahatım. Sonuç olarak şunu anladım çok problemli, hasta ruhlu, fesat insanla arkadaşlık kurmamak lazımmış. Çünkü bir gün size de sarıyor.
Yardım etmebenim universitede notlarim, derslerim cok iyi cok sukur
cevremde 4 yakin arkadasim var, nisanlima gore beni kullaniyorlar, ama ben bildigim seyi neden yardim etmeyeyim ki neden notlarimi paylasmayayim, neden bildigim halde sinavlarda yardim etmeyeyim arkadaslarim onlar diyorum, nisanlimda cok meraklisin madem kullandirt kendini diyor
bende fark ediyorum, sinav donemi geldiginde canim cicimler bana daha bir iyi davranmalar, sen cok iyisin melek gibisin demeler
sinavlar bitince sen sag ben selamet :))
3 yildir bu boyle, ama bilmeme ragmen yine dayanamiyorum, arkadaslarim onlar yardim etmiyeyim mi diyorum yardim ediyorum yine
zoruma giden, tesekkur ederiz su sinavida senin yardimin sayesinde su notla aldik dememeleri..
haliyle incinen yine siz oluyorsunuz ama gerçekten yaptıkları çok ayıp sizi takdir ettim okurken..onlar sizi haketmiyor bi söz varya Ederinden fazla değer, soytariyi kral eder! sizde kendi yolunuza bakın ozaman degerinizi anlarlar..benim universitede notlarim, derslerim cok iyi cok sukur
cevremde 4 yakin arkadasim var, nisanlima gore beni kullaniyorlar, ama ben bildigim seyi neden yardim etmeyeyim ki neden notlarimi paylasmayayim, neden bildigim halde sinavlarda yardim etmeyeyim arkadaslarim onlar diyorum, nisanlimda cok meraklisin madem kullandirt kendini diyor
bende fark ediyorum, sinav donemi geldiginde canim cicimler bana daha bir iyi davranmalar, sen cok iyisin melek gibisin demeler
sinavlar bitince sen sag ben selamet :))
3 yildir bu boyle, ama bilmeme ragmen yine dayanamiyorum, arkadaslarim onlar yardim etmiyeyim mi diyorum yardim ediyorum yine
zoruma giden, tesekkur ederiz su sinavida senin yardimin sayesinde su notla aldik dememeleri..
Bisi olmaz sende yaz,begenirim benYaa onu ben yazacaktım
Ben de öyle düşünmeye başladım canım. Bazıları kaderlerini biraz da kendileri etkiliyor. Her şeye sorun gözüyle bakınca sorunları daha da artıyor. Fesat insandan uzak durmak lazımmış canım ya.Yuh herşey bir yana seni üzüp ağlatması fesatlığı yazık birşey demek gelmiyor içimden Rabbim zaten baksana içindekini kaderinede yansıtmış o kızın