Merhaba
Bir süredir zayıflama gruplarında yarışıyorum ama takip ve daha çok paylaşım amacıyla kendi konumu da açmak istedim. Kendimi iyi hissetmek, sağlıklı olmak ve güzel görünmek için kilo vermeye çalışıyorum.
İyilik
Doğru şekilde beslenince kendimi daha iyi hissediyorum, hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.
Sağlık
Yakın zamanda gebelik şekeri geçirdim. Tip 2 diyabet olma ihtimalimi artırdı bu durum, o nedenle fazla kilolu olmamalıyım ve diyabeti önleyici şekilde beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeliyim.
Güzellik
Güzel olmak için zayıf olmak şarttır demiyorum ama ben kilolu olursam kendime bakmayı bırakıyorum.
Boyum 1.56, 33 yaşındayım. 2018 kasım ayında 59.1 kilo ile başladım ama başlar başlamaz bazı sağlık sorunlarıyla uğraştım. Şubat başında 52.6 kiloya inmiştim, şubat ayı korumada geçti, bazı ailevi sebeplerden ara verdim.
Hedefim önümüzdeki 3 ayda 7-8 kilo daha yağdan vermek. Sonrasında koşullar daha uygun olunca spora başlayıp daha fit hale gelmek.
----
Guncelleme: 10.01.2020
En son 50li kilolara inip bunu yaz boyunca 3 ay korudum ama sonra kilo almaya basladim. Sanirim diyet yerine omur boyu dogru beslenme gibi bakmak gerekiyor olaya.
10.01 - 55.2
17.01 - 54.3
24.01 -
31.01 -
07.02 -
14.02 -