evet bi nevi düşünce gücü. bütün hastalıkların kaynağı stres diyor. ben de stresli dönemimde migrene yakalandım, çok ilgimi çekti, daha sonradan yine stresli dönemlerimde mide ağrısı çekiyorum, kitapta da stresin bedene verdiği zarardan etkilenmemek için bilgiler veriyor ve yöntemi anlatıyor.Merhaba canım hiç duymadım ne üzerinde iyileştirme sağlıyormuş ki bu düşünce gücü ile iyileşme gibi mi?
kitabı alıp tedavi olmak değil, kitapta bu anlattıklarımla bilgi veriyor. çok ilgimi çekti ve bilgisi olan var mı diye merak ettim :)Nasıl bir kitap olduğunu anlamadım ama nasıl bir tadaviye yardımcı ? Piskolojik sorunlar yasayanlarmı alıp okuyor tadavi görüyr kendi kendine!!
benim de çok ilgimi çekmişti. ve büyük bir ilgiyle de okuyorum. migrenim için de deneyeceğim...ilgimi çekti ve şu durumumda faydasını görmek ümidiyle alıyorum
evet bi nevi düşünce gücü. bütün hastalıkların kaynağı stres diyor. ben de stresli dönemimde migrene yakalandım, çok ilgimi çekti, daha sonradan yine stresli dönemlerimde mide ağrısı çekiyorum, kitapta da stresin bedene verdiği zarardan etkilenmemek için bilgiler veriyor ve yöntemi anlatıyor.
Merhaba mesajınızı oldukça geç gördüm.Kitabı bıtirip uygulayabildiniz miselam arkadaşlar İyileşme Şifreleri'ni duyan bilen var mı? Kitapçıda rastladığım ve merak ederek aldığım bir kitap okuyorum.
Dr. Alexander LOYD ve Dr. Ben JOHNSON 'ın birlikte yazdığı ve keşfettikleri İyileşme Şİfresi adını verdikleri bir tedavi türü. Bilinçaltı, psikolojik vs vs alanda insanların kendi kendine uguladığı bir tedavi imiş. Kitabı halen okumaktayım. Ancak bilen ve uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Çok merak saldım bu aralar, psikolojik rahatsızlıklara. Bu arada migrenim var benim, stresli olduğum bi dönemde çıktı maalesef. Stresin neden olduğu o kadar çok hastalıkla boğuşuyoruz ki. Neyse uzatmayayım :)
Bilgisi olanları bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?