• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyileşme şifresi ile psikolojik tedavi(kendi kendine)

Prrrenses

Aşık olduğum adamın,aşık olduğu KADIN oldum...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
714
570
103
selam arkadaşlar İyileşme Şifreleri'ni duyan bilen var mı? Kitapçıda rastladığım ve merak ederek aldığım bir kitap okuyorum.
Dr. Alexander LOYD ve Dr. Ben JOHNSON 'ın birlikte yazdığı ve keşfettikleri İyileşme Şİfresi adını verdikleri bir tedavi türü. Bilinçaltı, psikolojik vs vs alanda insanların kendi kendine uguladığı bir tedavi imiş. Kitabı halen okumaktayım. Ancak bilen ve uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Çok merak saldım bu aralar, psikolojik rahatsızlıklara. Bu arada migrenim var benim, stresli olduğum bi dönemde çıktı maalesef. Stresin neden olduğu o kadar çok hastalıkla boğuşuyoruz ki. Neyse uzatmayayım :)
Bilgisi olanları bekliyorum...

Merhaba canım hiç duymadım ne üzerinde iyileştirme sağlıyormuş ki bu düşünce gücü ile iyileşme gibi mi?

Nasıl bir kitap olduğunu anlamadım ama nasıl bir tadaviye yardımcı ? Piskolojik sorunlar yasayanlarmı alıp okuyor tadavi görüyr kendi kendine!! :confused:

Merhaba canım hiç duymadım ne üzerinde iyileştirme sağlıyormuş ki bu düşünce gücü ile iyileşme gibi mi?
evet bi nevi düşünce gücü. bütün hastalıkların kaynağı stres diyor. ben de stresli dönemimde migrene yakalandım, çok ilgimi çekti, daha sonradan yine stresli dönemlerimde mide ağrısı çekiyorum, kitapta da stresin bedene verdiği zarardan etkilenmemek için bilgiler veriyor ve yöntemi anlatıyor.

Nasıl bir kitap olduğunu anlamadım ama nasıl bir tadaviye yardımcı ? Piskolojik sorunlar yasayanlarmı alıp okuyor tadavi görüyr kendi kendine!! :confused:
kitabı alıp tedavi olmak değil, kitapta bu anlattıklarımla bilgi veriyor. çok ilgimi çekti ve bilgisi olan var mı diye merak ettim :)
ayrıca yapılanları evet kendin yapıyorsun :)

evet bi nevi düşünce gücü. bütün hastalıkların kaynağı stres diyor. ben de stresli dönemimde migrene yakalandım, çok ilgimi çekti, daha sonradan yine stresli dönemlerimde mide ağrısı çekiyorum, kitapta da stresin bedene verdiği zarardan etkilenmemek için bilgiler veriyor ve yöntemi anlatıyor.

Nasıl bir yöntem anlatabilir misin?
Daha önce düşünce gücüyle tedavi adında bir kitap almıştım. Faydasını göremedim hep olumlamalar vardı.

Mutluluki Mutluluki Kova hatunu Kova hatunu arkadaşlar kitabı okuma aşamasındayım henüz. nasıl yapıldığını şuan bilmiyorum. ama kitaba göre lösemiden tutun da depresyona kadar bir çok hastalık tedavi edilmiş. yıllardır ilaç kullanan insanlar ilaçları bırakmış. inanılmaz ilgimi çekmiş durumda kitap. doktorların adını google'a veya youtube'a yazıp bakabilirsiniz. iyileşme şifresi yazmştım youtube'a, videolar mevcut. umarım iddia ettikleri gibi güçlü bir yöntemdir.

selam arkadaşlar İyileşme Şifreleri'ni duyan bilen var mı? Kitapçıda rastladığım ve merak ederek aldığım bir kitap okuyorum.
Dr. Alexander LOYD ve Dr. Ben JOHNSON 'ın birlikte yazdığı ve keşfettikleri İyileşme Şİfresi adını verdikleri bir tedavi türü. Bilinçaltı, psikolojik vs vs alanda insanların kendi kendine uguladığı bir tedavi imiş. Kitabı halen okumaktayım. Ancak bilen ve uygulayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Çok merak saldım bu aralar, psikolojik rahatsızlıklara. Bu arada migrenim var benim, stresli olduğum bi dönemde çıktı maalesef. Stresin neden olduğu o kadar çok hastalıkla boğuşuyoruz ki. Neyse uzatmayayım :)
Bilgisi olanları bekliyorum...
Merhaba mesajınızı oldukça geç gördüm.Kitabı bıtirip uygulayabildiniz mi

ben de merak ettim hep ilgimi çekmiştir bu tarz kitaplar acaba uygulayıp sonuç alabildiniz mi

Güzel bir konu açmışsınız ben de merak uyandırdı kitap
Araştırayım belki de alırım

Back