• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyileşiyor yeniden türüyor

busranur93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
4
0
1
31
Merhabalar benm başımdaki bela küçüklüğümden beri devam ediyor kıl kökü iltihaplanması bunun çaresi yokmudur şuan gene oluştu ve 1 lira büyüklüğünde şişti canımın acısından duramıyordum bugün biraz daha hareketliyim bacak birleşim noktamda çıkıyor.Doktora gittim antibyotikli krem verdi deli gibi yara ediyoröyle daha çok acıyor 3 4 gün yürüyemiyorum kesip alsalar 1 ay yürüyemezmişim napıcam bilmiyorum.

Lazer çözüyormuş sorunu diye duydum ama emin değilim bunu araştırdınız mı?

Öncelikle geçmiş olsun bende de oluyor evet agrılı bir sürec:( Sarımsak ezip sürebilirsiniz doğal bir antibiyotiktir.O bölgede kıllanma var ise hemen hemen hergün temizleyin.O bölgeye soguk kompleks yapabilirsiniz

Lazerle aliyorlar ,bir kiz arkadasimda da vardi ,yaptirdi kurtuldu,
İstanbuldaysaniz hekim ve hastane adi verebilirim

bende de vardı lazer epilasyon yaptırdıktan sonra rahatladım kıl kökü ölünce bu sorunda ortadan kalkıyor.

Canim cok gecmis olsun. Bende de zaman zaman oluyor. Gercekten can yakiyor. Heleki özel bolgede ise Allahim kivrandiriyor resmen. Ben patlatiyorum. Bir toplu igneyi ateste isitiyorum , yuksek isiyla dezenfekte oldugunu düsündügüm icin yapiyorum bunu. Sonra da onunla kil batmasiysa cikarana dek desiyorum. Yakinda lazere baslayacagim umarim ise yarar. Sunu fark ettim agda kullandigim dönemde artti benim. Mutlaka oluyordu yani. Simdi lazer sebebiyle jilet kullaniyorum daha rahatim olmadi hic.

Back