- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
azcık özel :)
ben yeni ev düzüyorum merak ettiğim birşey var araştırdım fakat bulamadım buradaki topiklerde
yatak odası düzülürken nasıl bir yatak örtüsü tercih etmeliyim ben biraz romantizmden yanayım hani ilk gece durumu :) yani yatak örtüsü özel olsun istiyorum normal nevresim mi olur acaba ? yoksa saten mi boncuk işlemeli saten nevresim takımları var beyaz pembe falan ama birazcık pahalı geldı bana 250tl
sizler ne serdiniz gelin yatağına yalnız örtü demiyorum nevresim olarak...
çeyizimde düz saten siyah nevresim takımı var siyahta çok boğucu olabilir.sizden fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkürler:)
Normal nevresim serme bence canım, artık hazır çok güzel modeller var ama pahalı biraz dediğin gibi annem dantel olmuştu bana onu satenle sardiricaz, aslında dantel sevmem pek ama kadın heveslenmis uğraşmis yapmış, Çeyiz serildiginde onu sericekler yatağa, uygunda modeller vardır canım dur bende bakayım bii
Normal nevresim serme bence canım, artık hazır çok güzel modeller var ama pahalı biraz dediğin gibi annem dantel olmuştu bana onu satenle sardiricaz, aslında dantel sevmem pek ama kadın heveslenmis uğraşmis yapmış, Çeyiz serildiginde onu sericekler yatağa, uygunda modeller vardır canım dur bende bakayım bii
Sardırınca harika oluyorlar.
Saten kullanma canim sakincali olurpamuk saten ya da dantelli bir nevresim serebilirsin. Ic kiyafet olarak romantik birsey tercihin nevresimden daha etkili olur
azcık özel :)
ben yeni ev düzüyorum merak ettiğim birşey var araştırdım fakat bulamadım buradaki topiklerde
yatak odası düzülürken nasıl bir yatak örtüsü tercih etmeliyim ben biraz romantizmden yanayım hani ilk gece durumu :) yani yatak örtüsü özel olsun istiyorum normal nevresim mi olur acaba ? yoksa saten mi boncuk işlemeli saten nevresim takımları var beyaz pembe falan ama birazcık pahalı geldı bana 250tl
sizler ne serdiniz gelin yatağına yalnız örtü demiyorum nevresim olarak...
çeyizimde düz saten siyah nevresim takımı var siyahta çok boğucu olabilir.sizden fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkürler:)
bir tane dantel sardırmada benim çeyizde var ama satene değil :) güzel bir kumaş ama onu sermek istemem romance olsun :) uygun bişi bulursam beyaz yada pembe boncuklu saten isterim ama dediğim gibi sadece özel bir gün için kullancam okadar da para vermek istemem :) çok teşekkürler ilgin için yalnız düğün tarihimiz dikkatimi çekti aynı sanırım :) şimdiden mutluluklar dilerim :)
İpek saten nevresım takımları cok hos duruyo bence yatagın ıcınde kayma tehlıkesı olsa da fantazı ısteben öle yapmayı dusunuyorum.düz sıyah saten nevresım takımı bende arıyorumda bulamadım nerden aldın acaba?
Öyle koca koca güpürlü şeyleri bende sevmiyorum kullanışlı gelmiyor bana, benim dantel neyden sarılcakti merak ettim annem sormaya gidiyorum, evet aynı tarih canım hayırlısı olsun sanada, Rabbim kolaylastirsin islerimizi =)
İlk gecemiz için gelin seti takımı aldım nevresimi yatak örtüsü pikesi takım varya , pamuk saten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?