• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyiki elevit kullanmamışım.

sedg

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar 7 aylIk hamileyim. Doktorum hamilelik boyunca previt positive adli urunu kullanmami önerdi.Ilkbasta hamilelik surecinde iceriginin bana ve dogacak olan bebegime daha fazla fayda saglayacagi muadil urunlerden icerigindeki vitamin zenginliginin yaninda digerlerinde olmayan selenyumun faydasindan soz etmisti fakat sonrasinda Duydum ki Elevit adlı üründe domuz jellatini kullanılmış. Bu nedenden kendimi çok şanslı görüyorum.

Son düzenleme:
doktorum banada elevit vermişti 2 hafta kullandım son kontrolümde söylentiden dolayı bidaha kullanma dedi.internette böyle bir söylenti dolaşıyor kullananlar varsa sizlerde doktorunuza sorun derim.

Fatih Yedier

Yetersiz denetimin sonucu domuz ürünlerinden elde edilen gıda, ilaç ve malzemeler etkisini artırarak vatandaşın mutfağına hatta henüz dünyaya gelmemiş çocukların midesine kadar girmeyi başardı. Hamile bayanlara yazılan ‘Elevit’ adındaki ilaçlarda domuz jelatininin kullanılması tartışmaları daha da alevlendirirken uzmanlar, Bakanlığın artık harekete geçmesini gerektiğini söylediler

bana da doktorum elevit vermişti. ben ilaç yutamadığım için zaten kullanamıyorum. istesem de kullanamadım. demir hapım var pembe ama onuda düzensiz yutabiliyorum umarım bir sorun olmaz:(

Anlamıyorum yaa bu nasıl ış bende hamıleyım ablam da doum yaptı doktorlar elevıtı doumdan sonrada kullanın mutlaka bebeğe de faydalı dıe bas bas bağırıolar sımdı mı ortya çıkıyor domuz jelatını kullanıldıığı sağlığımız kımlere emanet

Biz farkinda degiliz belki ama bircok ilacta domuzdan uretilen maddeler var zaten. Farkinda olmadan nicelerini kullanmisizdir. Sonucta bilerek degil bilmeden kullanmisizdir bize bi hukmu yok. Zaten saglik icin baska alternatif yoksa her yol mubahtir.

Back