iyice sogudu... artık eskısı gıbı degıl

erylmz93

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
20
0
6
34
İstanbul
yaklasık 1 yıllık bı evliligim var 5 aylık hamileyim eşimle o kadar buyuk bı askla evlendık kı ama şu anda işler degişti artık eskısı gıbı bana bakmıyor dokunmuyo hıssedemıyorum o eskı sıcaklıgını benım tamda ona bu kadar cok ıhtıyacm varken o benden koptu gıttı sankı çok mutsuzum sızce ne yapmalıyım :5:

yaklasık 1 yıllık bı evliligim var 5 aylık hamileyim eşimle o kadar buyuk bı askla evlendık kı ama şu anda işler degişti artık eskısı gıbı bana bakmıyor dokunmuyo hıssedemıyorum o eskı sıcaklıgını benım tamda ona bu kadar cok ıhtıyacm varken o benden koptu gıttı sankı çok mutsuzum sızce ne yapmalıyım :5:

Canım bende 1 yıllık evliyim suanda hamileyim aynı seyleri bende düşünüyodum yani benden soğudu falan diye ama aslında öyle değilmiş :) Hamileliğin verdiği aşırı bi duygusallık var. Normal olan şeyleri bile abartılı bulabiliyoruz bu dönemde. Ayrıca cinsel hayatta eski düzenliliğinde olmuyor hamilelikte. Yani okadar rahat olamıyosun. Bununda etkisi var. Eşimle uzun zamandır arkadas gibiyiz. başlarda beni artık istemediğini , çirkinleştiğimi , benden soğuduğunu düşünüyodum ama aslında bunun bebeğimize zarar verme korkusundan dolayı oldugunu anladım. Yatağın ucunda yatıyor sırf çarpmamak için. Hamilelik bizim pskolojimizi nasıl etkiliyorsa erkekleride o şekilde etkiliyor. Onlar sadece bizim gibi naz yapmıyorlar hepsi bu :)

aslında haklı olabilirsin baya titizlikle yaklasaıyo bana bende benden sogudugunu düşünüyorum zaten en ufak bişeyde terslemeye basladım

Back