Saç Rengi ve Saç Boyama İyice akmış tarçın bakırın üstüne?

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.117
19.559
498
arkadaşlar uzun zamandır tarçın bakıra boyuyorum.en son boyayalı 1 buçuk ay kadar oldu, tatile de gittiğim için saçım normalden daha da fazla aktı.sarıya yakın çok açık bir turuncu şu anda ama güneşte resmen sarı yansımaları var.bunun üstüne hangi rengi boyarsam turunculuk gider?palette nin en son çıkan deluxe serisinden bir kahve kapatır mı? ya da önereceğiniz herhangi bir boya? açıcı kullanmayacağm.

palette deluxenin en son çıkan bir kahvesi var çok güzel onu al kapatır cnm ilk boyamada biraz yansımalar olur ama 2. boyamana tam rengini alır

canım garnier çikolata kahve çok güzel bir renk çok sıcak duruyor kahve tonlar düşünüyorsan. bir palettenin 10 dakikalık boyası var küllü kahva oda güzel ve çevremde onunla kapayan oldu

annemin saçlarıda karamel bakır tonları arasındaydı genelde o renklere boyuyordu.altın parıltılı toffee palettenin o renge boyadı ve çok güzel oldu.kesinlikle hoş bir renk.koyuda değil.sarı yansımalı oluyor tavsiye ederim.küllü kumral falan yapma sakın onuda denedik pek güzel olmuyor aklında bulunsun.

altın sarısı veya karamel gibi renkler akmış turuncu üstünde nasıl durur ki? saçma bir renk olmasın :)) kahve boyayacağım ama çok da koyu olsun istemiyorum.uzun zamandır çok canlı bakır rengini kullanınca birden kararmak istemem =) hafif sarıya çalan tatlı bi kahve ne olablr mesela? palette deluxe kahve, garnier çikolata kahve, altın parıltılı toftee. hangsi daha açık durur?

her halukarda birkaç kez boyaman gerekebilir. boya numarası 8den geriye gelmeye başladıkça saçın koyulaşır. içlerinden en açık olanı seçmelisin, eğer açık istiyorsan..

saçlarımı sürekli tarçın bakır boyuyorum en son boyıyalı 1 aay oldu ve saclarım aktı bunun üstüne ne renk boyarsam koyu sarı olur bıde cıtcıtlarım var onlarda tarcın bakır kendı sacımla aynı renk nasıl tuttururumm yardım edınnn

saçlarımı sürekli tarçın bakır boyuyorum en son boyıyalı 1 aay oldu ve saclarım aktı bunun üstüne ne renk boyarsam koyu sarı olur bıde cıtcıtlarım var onlarda tarcın bakır kendı sacımla aynı renk nasıl tuttururumm yardım edınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…