• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi uykular tatlı rüyalar kitabını okuyan var mı

zeynep83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
33
0
36
İstanbul
iyi günler arkadaşlar 6 aylık olucak bebeğim ama hala bi düzen tutturamadım 2 hafta öncesine kadar sadece kucakta uyuyodu ki kilosu çok ağırlaştı iyce .. saç kurutmayla uyudu bi de çoğunlukla .. 2 haftadr ayakta sallamaya alıştrdım zorla sırt ağrılarım başladı çünkü iyi bir şey yapmıyorum ama kucaktan iyidr. bu kitabı okuyupta deneyen oldu mu bi ihtimal belki kendi kendine uyur benimki ..beşikte sallarken yüzüme bakıp gülücükler atıo uyumamak için sonrada pas vermezsem ağlıo alana kadr.. almazsam da morarıo nerdeyse bi kez denedim bi daha okadr ağlatmam yavrum hıçkıra hıçkıra sustu sonra bilgisi olan var mı alyim mi bu kitabı

Merhaba, kitabı okumadım ve hatta ilk sizden duydum ama benimde 8 aylık bir kızım var nacizane bir iki önerim olacak. Biz elektrikli salıncak almıştık. Kendi içinde çeşitli doğal sesler ve klasik müzikler var. Uyku saatlerini bu salıncak sayesinde düzene soktum diyebilirim. Her akşam aynı saatte karnını doyurup salıncağa koyuyordum ve müzik yada doğal seslerden birini açıp ışıkları söndürüp karşısına oturuyordum. orada sallana sallana müzikleri dinleye dinleye uyurdu. 1-2 ay sonra uykuya dalma süreleri kısaldı ve saatleri düzene girdi. Artık nadiren salıncağa koyuyorum akşamları çünkü uyku saati geldiğinde meme emerken uyuyakalıyor zaten. Bu salıncağı bir iki arkadaşıma daha önerdim, kaç kez teşekkür ettiler arayıp. Bence hayat kurtarıcı birşey. Bizdeki salıncak Graco Lovin Hug (elektrikli). Pillisi de var ama çok cabuk bitiyormuş aklınızda olsun, pil dayanmaz. Benzer ürünleri internette bulabilirsiniz.
Güzel uykularınız olsun...

Merhaba, kitabı okumadım ve hatta ilk sizden duydum ama benimde 8 aylık bir kızım var nacizane bir iki önerim olacak. Biz elektrikli salıncak almıştık. Kendi içinde çeşitli doğal sesler ve klasik müzikler var. Uyku saatlerini bu salıncak sayesinde düzene soktum diyebilirim. Her akşam aynı saatte karnını doyurup salıncağa koyuyordum ve müzik yada doğal seslerden birini açıp ışıkları söndürüp karşısına oturuyordum. orada sallana sallana müzikleri dinleye dinleye uyurdu. 1-2 ay sonra uykuya dalma süreleri kısaldı ve saatleri düzene girdi. Artık nadiren salıncağa koyuyorum akşamları çünkü uyku saati geldiğinde meme emerken uyuyakalıyor zaten. Bu salıncağı bir iki arkadaşıma daha önerdim, kaç kez teşekkür ettiler arayıp. Bence hayat kurtarıcı birşey. Bizdeki salıncak Graco Lovin Hug (elektrikli). Pillisi de var ama çok cabuk bitiyormuş aklınızda olsun, pil dayanmaz. Benzer ürünleri internette bulabilirsiniz.
Güzel uykularınız olsun...

tşk ederim tavsiyen için ama sığcak mı ki benimki ona 10 kilo oldu şimdiden bir de biz yatmayı pek sevmiyoruz daha yeni ayağa alıştrdım hızlı hızlı sallayarak kafasını kaldrırıo sürekli çıngırakla tekrar yatırıom beşiktede sallıycam dursa ama ordada durmuo ama çok saol bi araştırım bi ihtimal belki yatar.. saatler düzenlendi sayılır ama gece çok sık kalkmaya başladı bebekliğinde bile 2 3 saat uyurken saat başı nerdyese kalkıo artık dişten mi bilmiom ..bir de misafrlikte ortaığı koparıo bugün deli oldum uyutana kadr herkese seferber oldu battaniyede bile salladık gülüo :d en son yine yalnız kaldım odada ayakta salladım uyudu zorla ..gündz bi şeklde uyutuom zorlansa da ama gece uyuması lazım işe başlıycam çok saol bi bakiyim o salıncaklara .. bi arkadşta vardı elektrkli ama sanki küçük gibiydi

Back