Merhabalar.Belki burdaki konularin yaninda dert gibi durmayacak ama benim icin bir sorun simdilik.İs ve staj ilanlarindaki bu ifadedeki iyi ifadesi hangi seviyeye karsilik geliyor.Epey arastirdim ama cesitli kurslarin kabul ettigi seviyeler cok tutarsiz.Ozellikle is hayatinda ingilizce icin ya da iyi bir staj icin ingilizce bilgim ne kadar olmali.Ya da kime gore ve neye gore iyi olarak derecelendirilmeli ? Egitim bolumune konu actigimda fazla bir cevap gelmiyor ama benim icin cok onemli maddi ve manevi.
beginning,elementery,pre-intermadiate,intermadiate,upper-intermadiate,advenced siralamasi.iyi seviye upper-intermadiate oluyo.arastirip teker teker bakabilirsiniz zaten.is ilanlarindaysa iyi bi is ise eger zaten ilanda da belirtiyolar yanlis bilmiyosam toefl,ales vs. sinavindan 70 ustu gibi.belirtme yok ise herhangi bi kursa giderek alabileceginiz sertifika yeterli olur diye dusunuyorum.seviye seviye sertifika veriliyo.
beginning,elementery,pre-intermadiate,intermadiate,upper-intermadiate,advenced siralamasi.iyi seviye upper-intermadiate oluyo.arastirip teker teker bakabilirsiniz zaten.is ilanlarindaysa iyi bi is ise eger zaten ilanda da belirtiyolar yanlis bilmiyosam toefl,ales vs. sinavindan 70 ustu gibi.belirtme yok ise herhangi bi kursa giderek alabileceginiz sertifika yeterli olur diye dusunuyorum.seviye seviye sertifika veriliyo.
Cevaplar icin en onemlisi ilginiz icin tesekkur ederim.İnternetten de net bilgiye ulasamadim belki sektorel durumlar hakkinda bilgisi olan birilerini bulabilirim umuduyla konu actim.İnternet bir arac oldu.Advanced seviyede bitiriliyormus sanirim bazi kurslqr.Upper int. Sonrasi kendimizi gelistirmemizle mi alakali yani.? Kusura bakmayim cok soru sordum ama bir seyler ogrenmek gibi niyetim var.Gorusmeye gittigimde genelde maddi konular uzerinde duruluyor ozel kurslarda malum.
advanced kolay kolay istenilen bi seviye degil.bu konuda egitim verebilecek,kapsamli bilgi sahibi olmaniz gerekir.ingilizce ogretmenlerim bile bu seviyede olmayabiliyo.mesleginiz ne bilmiyorum ama konusmanizdan anladigim kadariyla sizden isteyecekleri seviye upper.advanced seviyede olmanizi beklemezler.kurslar icin maddi imkaniniz yoksa sinavlara girip iyi bi puan almaniz gerekir.ki kurslari bitirmeden oldukca zor olur.
Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.
ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com