İyi seksin sırrı bu söz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ABD'de bulunan Chapman Üniversitesi'nde yapıaln araştırmaya göre, seks sırasında söylenen bir söz çiftlerin ilişkinden tatmin olma oranını %75 oranında arttırıyor.

Daily Mail gazetesinde yer alan ve 39 bin çiftin katıldığı araştırmada, partnerlerin hem kendilerini hem de partnerlerini tatmine ulaştırmaları için "Seni seviyorum" demesi yeterli oluyor.

Araştırmanın vardığı sonuçlar, ilişki sırasında iletişim kurulmasının yanı sıra ön sevişme yapmanın ve seksi iç çamaşırları giymenin cinsel tatmini arttırdığı da kanıtlandı.

Öte yandan yatakta birbirlerini daha çok tatmin eden çiftlerin gün içinde telefonla konuştuğu veya elektronik posta üzerinden iletişim kurduğunun da altı çizildi.

Araştırmaya katılan erkeklerin yaş ortalaması 46, kadınların ise 40 olduğu açıklandı.(Gazetevatan)

http://www.milliyet.com.tr/iyi-seksin-sirri-bu-soz-pembenar-detay-cinsellik-2195162/

He tamam canım sağ ol ya. İyi ki dedin
Ben bekar bir genç kızım işim olmaz böyle şeylerle

He tamam canım sağ ol ya. İyi ki dedin
Ben bekar bir genç kızım işim olmaz böyle şeylerle

hee diyosun nokta atışı bu konulara ilk yorumu yazmak benim suçum değil
E forum açıkken yenileyince görüyorum ben napayım Sonraki sayfalarda dahil olduğum konular da var günahımı alma şimdi Bundan sonr edepli olacağım

E forum açıkken yenileyince görüyorum ben napayım Sonraki sayfalarda dahil olduğum konular da var günahımı alma şimdi Bundan sonr edepli olacağım

tamam küsme edepli olma yani, gel stokları beraber eritelim

Daha önce olmadığını kabul ediyorsun yani

seni seviyorum lafı sadece bana mı yavan geliyo ya

tamam küsme edepli olma yani, gel stokları beraber eritelim
Zaten konuları sen açıyorsun, olan bana oluyor Aman napayım bütün gün kaynana elti, yok sevgilime mesaj yazdım onbeş dakika geç yazdı, aman kocişimin koluna dişi sinek kondu kıskandım konuları bayıyor. Buralar renkli oluyor böyle

Daha önce olmadığını kabul ediyorsun yani
Konu dışından kiblerim seni kızım. Üzerim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…