He tamam canım sağ ol ya. İyi ki dedinVaktinden önce söylenen "seni seviyorum" daha çok stres yaptırır yalnız aman dikkat
marilyn monroe bak aklında olsun senin de, denemek lazım bir ara.
Chess açıyorsun bu konuları günaha sokuyorsun bizi de
Vaktinden önce söylenen "seni seviyorum" daha çok stres yaptırır yalnız aman dikkat
marilyn monroe bak aklında olsun senin de, denemek lazım bir ara.
Chess açıyorsun bu konuları günaha sokuyorsun bizi de
He tamam canım sağ ol ya. İyi ki dedin
Ben bekar bir genç kızım işim olmaz böyle şeylerle
E forum açıkken yenileyince görüyorum ben napayımhee diyosun nokta atışı bu konulara ilk yorumu yazmak benim suçum değil
E forum açıkken yenileyince görüyorum ben napayımSonraki sayfalarda dahil olduğum konular da var günahımı alma şimdi Bundan sonr edepli olacağım
Daha önce olmadığını kabul ediyorsun yani
E forum açıkken yenileyince görüyorum ben napayımSonraki sayfalarda dahil olduğum konular da var günahımı alma şimdi Bundan sonr edepli olacağım
Zaten konuları sen açıyorsun, olan bana oluyortamam küsme edepli olma yani, gel stokları beraber eritelim
Konu dışından kiblerim seni kızım. Üzerim seni.Daha önce olmadığını kabul ediyorsun yani
Basit bir hoşlanmada bile "ayy çok seviyorumm" denince içi boşalıyor bence de.seni seviyorum lafı sadece bana mı yavan geliyo ya
Seksli konulara dalıp ay bundan soora edepli kız olcam demek çok konu içi dimi? KİB.Konu dışından kiblerim seni kızım. Üzerim seni.
Seni seviyorumun dışında ayıplı sözde söylesek olur demi
Böyle mi?Seni seviyorumun dışında ayıplı sözde söylesek olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?