• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Olduğuna Kendini İnandıramamak

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Merhaba arkadaşlar; nereden başlayacağımı ya da ne diyeceğimi bilemiyorum ama kendime sinir olduğumu biliyorum 27 yaşındayım fakat defalarca tam tetkikten geçmeme rağmen iyi olduğuma inandıramıyorum kendimi :sinifsinif: kilom fazla olduğu için mutlaka bir yerimde birşeyim olduğunu düşünüyorum, meltem hanımın muayenesinede gittim, kemal sayar hocama da gittim ama bu takıntıyı atamıyorum kafamdan, illa bir hastalık bulacağım kendime, dünden beri kırgınlık var üzerimde boğazım ağrıyor ve şişti, domuz gribimi oldum diye düşünmeye başladım, halbuki kasım ayında tshirtle geziyorum şirket içinde... Bunun bilincinde olupta sürekli benim çok kilom var kesin bende birşey vardır diye düşünen varmı aramızda ya ?

Arada bi banada oluyor ama geçiyor genelde. Gelip gidiyor yani:kedi: Bu aralar domuz gribinden olumsuz etkilenmemek mümkün değil ki zaten.

Yanlız değilsin simeren bendede bu takıntı varr hep kendımde hastalık arıyorum :).Hayatı çekilmez hale getiriyor..Sabretmektenbu kötü düşüncelerden uzak durmaya çalışmaktan başka çaremiz yok

ah ah bu konuda beni kimse gecemez tam 7 yıldır bununla ugrasıyorum her sene cesıtlı zamanlarda takıyorum kendıme annecım azmı cekti benden acıllerde kosturmalar beyın cerrahları kbb dahiliye her daldakı doktora gıttım ama hıcbırıne ınanmıyordum cınku kendımde bı hastalık olduguna ınandırmıstım işin acayıp tarafı gercekten rahatsızım basım dönüyor mıdem agrıyor terlemeler yanı cok zor bı durum ve bu ara gene taktım kendıme başım dönüyor acaba beynımde bişeymi var midem rahatsız acaba midemde bişey mi var.ya hangi dala gıtsem dıye şaşırıyorum domuz gribi hele başlı başına beynimde bi sorunmafoldumbenama inanırmısınız hiç psikoloğa gitmedim.gidicem ama diyorum önce bi chekup yaptırıp oyle gıdeyım kı onun soyledıklerıne inanayım en azından yani arkadaşlar ben daha vahimim sanırımÇok üzgünüm çoook

selsel senin anlattıkların o kadar vahim değill :)ben sana yaşadıklarımı anlatsam haline şükredersin kaydirigubbakcemile3

ya anlatsana neler yaptın bılmek ıstıyorum yalnız degılım desene.belki böylece ıyı olduguma bıraz inanırım.ama şimdi ıyısın dımı hala o sorunları yaşıyomusun.Allah yardımcımız olsun hepımızın.ama benım bı psıkologa gıtmemın zamanı geldı gec bıle kaldım.bana önerecegınız psikolog var mı?gercı ben şuan yurt dısında yasıyorum 2 ay oldu buraya gelelı işimi bıraktım esımın tayını dolayısıyla buraya geldık şuan tekrar bu sıkıntılarım basladı dun aksam bı bas donmesı bı halsızlık oturup agladım sınırden eşimde gece calısıyo onu arayacaktım gel kotuyum dıye sonra onada kıyamadım kendı kendımı teskın ettım.ama turkıyeye gelır gelmez bi psikoloğa gıdıcem.

Back