- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
-
- Konu Sahibi derinnefes
Kredi cekmis olsaydim yine ben odeyecektim sonucta ben cekmis olucaktim...bir de ailem verme taraftariydi...haklisiniz aslinda, takmamam gerek ama elimde degil..Eşinizle ayrisiniz sonuçta değil mi? O zaman neden onun bindiği arabanın parasını vermek istiyorsunuz? Ayrıca madem ayrisiniz bırakın takmayin kayinvalidem şunu dedi, kayinpederim bunu yaptı demeyi.. kendinize yazık. .
adamla bosanacan arabayi ona birakmissin bi de borcunu oduyosun. Nafaka da ode bari tam olsun
canım bak şimdi ben sana ne diyeceğim... eşimin ailesi aile bile değildi bebeğimiz olucak daha dün yapmadığını bırakmadı eğer çocuk yoksa bırak gitsin donuna kadarda al muhattap olmaya deymezEsimle yaklasik bir aydir ayriyim..onceki konularimda sebebi var..neyse biz araba almistik ve kpderime borclandik bu borcuda ben oduyordum araba benm uzerime. Su anda esimde..cok onemli degil benim icin..herneyse ben yine de arkamdan konusulmasin diye 1000 tl vermeye gittim..nitekim almaz die dusunmustum sonucta araba esimde..herneyse..konu ayrilmamiza geldi. Esim zamaninda ailesinin ustunde oturmak istemedgimizden ben burda esimi size uzdurmiycem demis kpderime simdi neden kendi uzuyor dedi..kvalidemde hemen ordan hayir ondan degil burda cocuk yetistirmek zor die gitti dedi..bu ne demek simdi...yani kvalidem bu tarz seyleri cok yapior..
Kpeder sizi barıştırmak istiyor sanki ama kvaliden için emin olamadım tek cümle ile.Esimle yaklasik bir aydir ayriyim..onceki konularimda sebebi var..neyse biz araba almistik ve kpderime borclandik bu borcuda ben oduyordum araba benm uzerime. Su anda esimde..cok onemli degil benim icin..herneyse ben yine de arkamdan konusulmasin diye 1000 tl vermeye gittim..nitekim almaz die dusunmustum sonucta araba esimde..herneyse..konu ayrilmamiza geldi. Esim zamaninda ailesinin ustunde oturmak istemedgimizden ben burda esimi size uzdurmiycem demis kpderime simdi neden kendi uzuyor dedi..kvalidemde hemen ordan hayir ondan degil burda cocuk yetistirmek zor die gitti dedi..bu ne demek simdi...yani kvalidem bu tarz seyleri cok yapior..
Evden ayrilirken araba bozuktu ve servise gidecekti. Bizkavga ettigimzde de esim araba 25000km de kalicak herseyi yarinyariya boluscez demisti..o an cok sinirliydi saydi bayagi...altinlarimiz benm babamdaydi ben onlari yolu yordami neyse oyle olucak dedim daha cok sinirlendi.Borcunu sizin ödediğiniz ve sizin üzerinize olan araba neden eşinizde ???