- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Merhaba arkadaşlar cok iyi niyetli bir insan iyi niyetini nasıl kullandırmaz, art niyetli faydalanmak isteyenlere karşı nasıl dikkatli olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gına geldiyse yorum yapmayın "siz "de böyle yorumlar yapın diye acmıyorum zaten , ayrıca nasıl konu açıp acmayacağımı size sormadımSaçma sapan konularından sorularından gına geldi yeminle.
Merhaba arkadaşlar cok iyi niyetli bir insan iyi niyetini nasıl kullandırmaz, art niyetli faydalanmak isteyenlere karşı nasıl dikkatli olur?
Ben uzak duruyorum ama onlar yine geliyorArt niyetli oldugunu biliyosun demekki uzak dur kullandirtma
E siz de uzak durmaya devam edin? Neyi soruyorsunuz anlamadim ki... Gercekten cok luzumsuz bir soru. Bir de kendinden "cok iyi niyetli biri" diye bahseden insanlara da sasip kaliyorum. Cidden iyi niyetli olsaniz bunu farkinda olmadan icinizden gelerek yaparsinizBen uzak duruyorum ama onlar yine geliyor
Herkese karsı mesafe koyarak.Merhaba arkadaşlar cok iyi niyetli bir insan iyi niyetini nasıl kullandırmaz, art niyetli faydalanmak isteyenlere karşı nasıl dikkatli olur?
Nasıl mesafe koyarım gercekten hiç bilmiyorumHerkese karsı mesafe koyarak.
Uzak durmaya devam ediyorum ama zarar görüyorum, burda ki amacım kendimi övmek değil insan lar söyler hep kendimde farkettim hiç kötülük düşünmem ama zarar görüyorumE siz de uzak durmaya devam edin? Neyi soruyorsunuz anlamadim ki... Gercekten cok luzumsuz bir soru. Bir de kendinden "cok iyi niyetli biri" diye bahseden insanlara da sasip kaliyorum. Cidden iyi niyetli olsaniz bunu farkinda olmadan icinizden gelerek yaparsiniz
Ben içten karşılık sız yapıyorum ama beni sömürmeye çalışıyorlarBen uzak duruyorum hala benim gibi hakkımda konuşuyorlar evime geliyorl
Uzak durmaya devam ediyorum ama zarar görüyorum, burda ki amacım kendimi övmek değil insan lar söyler hep kendimde farkettim hiç kötülük düşünmem ama zarar görüyorum
Değil miyim yani keşke olmasam cok istiyorumKonularınıza baktım da, genellikle böyle değişik sorular sormuşsunuz hep. Tıbbi destek almayı denediniz mi? Saf olduğunuzdan bahsetmişsiniz bi konunuzda, bana hiç de öyle gelmedi...
Yüzüne karşı muhattap olmam diyeceğimArt niyetli birine niye kendimi kullandirtmamak icin ozel birseyler arayayim ki.?art niyetli insanlarla muhattap olmam diyeceksin yuzune karsi.