İyi ki varsın evdeşim... :)

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
"Ben..." demiştim...." ben daha evvel bir evlilik yaşadım,en yakın arkadaşımla aldattı beni kocam.Elimdeki kınam solmadan babamın evine döndüm... Oysa siz bekarsınız...İşiniz var... Maşallah boylu postlu üstelik gençsiniz...." hani kelimeler takılmıştı boğazıma ve yutkunup son kez konuşmuştum: "benim gibi bir dulla ne işiniz var?" Başımı kaldırdığımda gözlerinden yaşlar akıyordu evdeşim ! Yüreğinden gözlerine hücum eden saf,berrak yaşlar... " Sen demiştin... "Bu kadar acıyı bir başına nasıl taşıd?"ın ve gözlerini silip devam etmiştin " ben seni gördüm seni beğendim ve seni istiyorum" "ama " demiştim "aileniz kabul eder mi?" ilk kez elimi tutmuştun " benim ailem sen olmaz mısın" demiştin. Yapabilir miydik, olur muydu ben hazır mıydım ve sana bunu yapmaya hakkım var mıydı? Ben asla yeniden gelinlik giymezdim,oysa senin hakkın değil miydi davulla zurnayla karını beyaz gelinlik içinde baba evinden çıkarmak? Hakkındı elbet... "olmaz" demiştim "ben size bunu yapamam.sizin hayalleriniz olmalı benim bunları bozmaya hakkım yok". Gözümün taa içine bakıp " benim hayalim seninle yaşlanmak benimle evlenir misin " demiştin. ve olmuştu bitanem... biz nişanlanmıştık...herşey o kadar iyidi ki tüm olumsuzluklara rağmen (özellikle ablalarının dedikodularına rağmen) çok güzel geçmişti herşey. Düğün günü yaklaştıkça ben korkuyordum.Çünkü bir daha gelinlik giymek istemiyordum.ama seninde hayallerini bozamazdım.hani o salı akşamı " gel" demiştin " sana bir süprizim var". Gittiğimizde odanda bir kutu duruyordu . "Allahım demiştim korktuğum başıma geldi işte gelinlik almış!" ama yanılmıştım aşkım... Sen sırf ben incinmeyeyim diye düğünden de vazgeçmiştin gelinliktende... o kutada beyaz bir takım elbise vardı benim için... " sen benim için taze gelinsin bunlar daha çok yakışacak gülüme " diyordun..." ama " demiştin ne olur izin ver bari kına gecesi yapılsın" vermez miydim aşkım... kına gecemiz oldu ve sen kendi ellerinle kınaladın beni... " bu kına gibi bin kına da geçse seni bırakmam miladım"...

Ben büyük fırtınalarda alabora olmuş gemiden kalan son parçalar misali ıssız bir adaya sığınmıştım... Sen gelip beni o adadan bir cennete çıkardın...

Şimdi evliyiz...evimizdeyiz... Ve bebeğimiz olacak...Sen hastasın ve uyuyorsun... Az önce ateşini ölçtüm düşmüş...Biliyor musun evdeşim bazen düşünüyorum " acaba seni hak edecek ne yaptım?" Sen mükafatsın çünkü... dualarıma cevapsın... Sen aşksın... Cansın.... Seni veren rabbime şükürler olsun... Seni seviyorum Cennetim... be khoda ra sokr ! beheste men ... to ra kheile dost darem....

Maşallah milyonlarca kez. Ağzı olan konuşur,kapınızı kapatın ve kimsenin bu huzuru bozmasına izin vermeyin.

Hee dedikoduculara gelince.1 sn sonra başımıza ne geleceği belli değil.Cocişler ölümsüz değil neticede.

Bir ömür çok ama çok mutlu olun inş Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğiniz sağlıkla gelip mutluluğunuza mutluluk katsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…