bugun senin doğum günün dur dur ben hatırlamadım valla eskiden kalma bir alışkanlık telefonumun hatırlatma kısmı e ama eski günlerin hatırı var bir msj haketdin yani haketmek denirse buna hiç düşünmeme gerek yok işte içimden gelenler iyi ki doğdun çünkü bu dünyaya birde senin gibi seref yoksunu insanlar gel meliydi ki biz rabbim tarafından sınanalım iyiki doğdun bana kimseye kolay kolay güvenmemey...i bir kişinin gözlerine ne kadar derin bakarsan bak koklayarak öpersen öp hatta saatlerce süren sevişler saatlerce süren telefon görüşmelerin msjların dakiklarca süren sarılışların hepsinin yalan olduğunu bunların biz sevenleri kandırmak için kurulmuş bir tezgah oldugunu bunların sadece dizilerde olduğunu öğrettiğin için bana helal sana haram diyerek egonun ne demek olduğunu içim ağlarken gülmeyi
ölmemek için yemeyi gecelerin ne denli uzun olduğunu ve herkesin bir maskesi olması gerektiğini öğrettim ben bunları hiç bir okulda hocada öğrenemezdim senle bereber bende büyüdüm uzun yollar kastettim işte bu yüzden iyi ki doğdun