iyi ki dogdun

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
bugun senin doğum günün dur dur ben hatırlamadım valla eskiden kalma bir alışkanlık telefonumun hatırlatma kısmı e ama eski günlerin hatırı var bir msj haketdin yani haketmek denirse buna hiç düşünmeme gerek yok işte içimden gelenler iyi ki doğdun çünkü bu dünyaya birde senin gibi seref yoksunu insanlar gel meliydi ki biz rabbim tarafından sınanalım iyiki doğdun bana kimseye kolay kolay güvenmemey...i bir kişinin gözlerine ne kadar derin bakarsan bak koklayarak öpersen öp hatta saatlerce süren sevişler saatlerce süren telefon görüşmelerin msjların dakiklarca süren sarılışların hepsinin yalan olduğunu bunların biz sevenleri kandırmak için kurulmuş bir tezgah oldugunu bunların sadece dizilerde olduğunu öğrettiğin için bana helal sana haram diyerek egonun ne demek olduğunu içim ağlarken gülmeyi
ölmemek için yemeyi gecelerin ne denli uzun olduğunu ve herkesin bir maskesi olması gerektiğini öğrettim ben bunları hiç bir okulda hocada öğrenemezdim senle bereber bende büyüdüm uzun yollar kastettim işte bu yüzden iyi ki doğdun

yeni tebessümlerim var artık yeni heyecanlarım güne umutla uyanışlarım var balkonda keyif sigaralarım tadını alarak yediğim brownilerim dostlarlarla gülüşlerim okuduğum kitapların her karesini anlıyor beynim allahım mutluluk bu olsa gerek anı düşünerek her kareden keyif almak bu olsa gerek teşekkürler eski ...... (kusura bakma ne diyeceğimi bilmedim noktaladım burda seni)iyi ki terkedip bırakmışsı...n beni ben şimdi anlıyorum ki sensiz sadece sevgimle mutluymusum sadece kendimi kandırarak sen gittiğinden beri kahkahalarım var benim yeni hedeflerim ve kimseye etmeyeceğim eyvallahlarım sırf bu yüzden bile tesekkürler iyi ki benimle değilsin işte bu yüzden hakkım sana helal olsun ahlarım mı o artık allahımla senin aranda ...........

dün biraz ağladım görmüssün sanmışsın ki sana ağladım öyle korktum ki geleceksin diye tekrardan öyle korkum ki tekrardan beni sevmeye çalışşacağından kaç ay oldu ayrılalı bilmiyorum senesine yaklaşıcaz besbelli gözlerim senin için ağlamadı bu kez ilk kez sen diye düşmedi yaşlar sen diye titremedi bu dudaklar gelme git benden en uzağa gidebildiğin yere ne bak ne konuş nede sus çünkü bu kez ben kazandım zarları ben attım tavlayı kapattım kol altına tavlayı almak senin işin artık kızmak yok darılmak 1 yıl evvel dediğin gibi ' UZATMA BİTTİ GİTTİ

ben seni hiç sevmedim dedi ve gitti o zaman onca konuıştuğumuz telefon görüşmelerimiz saatlerce süren msjlarımız birbirimizi görmek için 5 dakkanın bile önemi uğruma yaptığın kavgalar aşk sözleri ve ilişkimiz hersey yalanmış ve benim için bundan çıkarılacak tek ders çok iyi bir oyuncuyla çıkmışım

dönmesende ferketmez değil dön dön ki anasını ağlatmak deyimini bir kerede bende gör

hayatta ki tek utancım seni sevmek ve ben bu utancı hala devam ettiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…