İyi ki dogdum iyi ki dogduk 30 Eylül Dogum Günü Çocukları:)

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
merhaba kıslar bugün bir yasımı daha geride bıraktım;huzurlu mutlu bir gelecege adım adım yürüyerek..

kimbilir daha hayatta bizi neler bekleyecek..daha ne günler gecirecegiz...

dilerim benim ve bugün dogan tüm dogum günü cocuklarının mutlulukları daim olur..yüreginden gecen dile gelip gercekleşir..

isim olarak birtek dıptısımın aynıı gün dogdugumuzu biliyorum..nice mutlu senlerimize cicioşş:asigim:diger tüm üyelerimizide dogum günlerii kutlu olsun...

nice yıllarımızaaa dostlar!:asigim:

(tabi kendi dogum gününü ilan etmek biraz cılgınca oldu ama olsunkaydirigubbakcemile3...bugün benden baska doganlarda var canım aaa tek ben degilim ki vallahi onlar için:)sırnaşık şey

ilk bir yasıma girerken(annemle):1rolleyes:

Bir yıl daha geçti...Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın akışı...Ve umarız iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...Sağlık deniliyor ya her şeyin başı... Öyle de...Her ner kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir temenni olsa da sağlıklı bir yıl diliyoruz yeni yaşta...Ve tam da şu anda durup, 5 yıl öncesini düşünmeni isteriz...5 yıl, 10 yıl?..Ne kadar yakın geliyor değil mi?..5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...Geçti... Geçiyor... Geçecek...En ufak anın bile tadı çıkarılmalı...Ara sıra, denk gelirse deniz kenarında simit, çay keyfi tadılmalı...Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp, bir anda aranmalı...Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar bırakılmalı...Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...Küçük notlar yazmalı zamanın eskitemediği...Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil, anı olsun diye...Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının burasında aranmalı...Ya da eli öpülmeli hemen... Bir oda yakınlıkta olması bile anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...Hiç olmazsa mutfaktan gelen tuzlu koku coşkusu için...Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti için... Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...Gider nasıl olsa, duyarlar...Evet hemen şimdi... Ertelememeli...Geçti...Geçiyor...Geçecek...Durmalı şöyle bir...Neler geride kaldı, neler gelecek...Düşünmeli...Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...Kolay küsmemeli...Merhametli olmalı...Umursamamalı tüm bu yazılanları belki...Doğum günü kutlu olmalı...Olsun!..

Son düzenleme:
tubim doğum günümüz kutlu olsun aşkım:asigim:
aynı gün doğmuşuzakannehir

ıyi ki doğdunuz, iyi ki bizimlesiniz KK Bayanları.

Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllar yaşamanızı diliyorum

Ben de doğum günü çocuğu oluyorum hihoyyyt Bakalım kaç kişi çıkacak.
Ama artık büyüme yaşlarını devirip olgunlaşma evresine adım atmak tuhaf :sinifsinif:

Ben de doğum günü çocuğu oluyorum hihoyyyt Bakalım kaç kişi çıkacak.
Ama artık büyüme yaşlarını devirip olgunlaşma evresine adım atmak tuhaf :sinifsinif:

içimizdeki çocuğun hiç ölmemesi dileği ile :) ...

öncelikle bu kart bugün doğum günü olanlara gelsin.

bu kartta biricik kızım dıptısdıptısa. o benim hayatıma girdiğinde, mutluluğun en güzelini sunmuştu.
seni seviyorum canım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

aylacım (56), mine öncel (56), hediye tekneci (50), serap... (47), doktorun20 (47), roseday (46), onepearl (45), tuzruhumm (41), otaci (39), askyakar_1907 (39), mina6, alev74 (35), haticem (35), zorgul (35), ekims (34), papatyaalkan (34), desen_duygu (34), pinara75, eyledi (33), nahref (33), batuer (33), meniz (32), meleklerde aglar (32), feridebasak (32), hullabaloo (32), duruenduru (32), tides78 (31), incir_kusu (31), ayşe@mus (31), carloponti (31), annakara (31), guuwa (31), zhl (31), edak (31), angel_78 (31), e109080, angela79, MiRaCLe38 (30), nurşen__ (30), dico (30), greyfurt (30), nlfrdmn (30), dilekkaraarslan (30), anastasia06 (30), ADRENALDY (30), eilknur, betulerol80 (29), aydınım (29), DERıNC (29), yeliz selek (29), betulerol (29), avsarkızı38 (29), deren81 (28), HAMBOSPARA (28), yeliz00 (28), selen00 (28), kardelencicegi (28), aksufatma (28), ghazal (28), basakizmir (28), nonline, ELıFNAZ (27), hayatyenibasliyor85 (27), SERAP15 (27), zadem-55 (27), kumsalebrar (27), Prest!j (27), Mesale (27), DıptısDıptıs, elibes (26), weatherseed (26), PembePanter (26), hulus24 (26), flygur (26), Broxni (26), nihal_bil (25), arzu58 (25), sevda şahin (25), PURPLEMOON (25), ANGELBEBEK (25), la rondina, fk3009 (24), duygu1985 (24), k.kentli1985 (24), citlenbik1985 (24), nymph2335 (24), gnczgr (23), bahar_0186 (23), ipekBLN (23), brioo (23), cemoss (23), esra_yılmaz (22), damlala (22), meltemeremerol (21), marasall (21), nurvol (21), ozgur_hatice (21), tubicik, CanEs (20), burcuuuuuuuuu (20), cha_lekesh (18), deathwia (18), Aslims, alev_m (17), damla_07

doğum gününüz kutlu olsun bayanlar

dıptısım canım benim nice mutlu yaşlara
dilerim yeni yaşın sana istediğin dilediğin hayal ettiğin tüm güzellikleri getirsin
çok öpüyorum seniŞeniz
bugünün tadını çıkart
benim için de koca bir dilim çikolatalı pasta ye olur mukaydirigubbakcemile3

iyiki doğdunuz kızlar nice yıllarazemuszemus

DıptısDıptıs ve tubicik güzel arkadaşlarım:nice nice yıllara......Hiç yaşlanmamanız dileğiyle............opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…