- 8 Mart 2015
- 25.083
- 81.135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çamaşır makinenizi den memnun musunuz
Tamamen o ülkede üretiliyor.ben bişeye takıldım. boschu inceliyorum ürün sınıflarında en pahalı olan bi ikisi hariç 'üretim yerleri' ya tr ya çin ya ispanya... bu nası oluyo. paçalar mı burda monte oluyo ki biraz saçma gibi yoksa tamamen burda mı üretiliyo?
tam boschta karar kıldım derken böyle bişeye rastladım
o zaman işim zor... kurutmalı ç.mak. neredeyse 5bintl.. diğerleri çin üretimi...Tamamen o ülkede üretiliyor.
Siemens ile aynı firmadır, üretim yerleri farklı ülkelerdir.
Eğer bu markayı tercih etmişseniz, avrupa üretimini tercih edin.
Siemens için de bu geçerli.
hiç tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama yakını beyaz eşyacıda çalışmış biri olarak eğer bosch siemens samsunga verecek kadar paran varsa onları alacağına "SHARP ya da HITACHI marka buzdolabı" al derim. tamamen japon teknolojisi ve üretimi ithal ürünler.benim de bosch ve arçelik kullandım daha önce ve bozuldu yine delirttiler beni. özellikle dolar düşünce ve indirim olunca al harika tasarımları var çok geniş hacimliler ve inanır mısın yeşillikler bile bozulmadan 2 hafta duruyor. o yönden de tasarruf sağlıyor. yengem diyor bana evlenirken artık al sen de şunlardan diğer çin mallarına para verme diye haklı da. hem elektrik tüketimi hem sesi de az rahatsız etmiyor. onlara yetmedi paranız indirime girmediler diyelim has alman malı LİEBHERR var. çok kaliteli daha uygun fiyatlı. bu 3 markada o buzdolabı kokusu dediğimiz olay yok en iyi taraflarından biri olarak. çamaşır makinesine gelince 2 tavsiyem var LG ve BOSCHun kurutmalı modeli yağmur yağmış kış gelmiş ay kimin umrunda zaten kurutuyor LG de inanılmaz sessiz çalışıyor ve elektrik tasarrufu yüksek aldığın ürünler fiyat farkını 1 senede zaten elektrik faturaları yardımı ile çıkaracak. fırın meselesi benim gibi meraklısıysan biliyorsundur vazgeçilmeyecek markalar var yalnız pahalılar (miele gibi). ama ocaklıların bir çoğu pek düzgün olmuyor zaten yemek konusunda iyiler de kek börek sönük oluyor. yine de tek diyeceğim bosch alma sakın bana hediye ettiler iyi modellerden birini ama daha ilk denemede kekin yarısı yandı yarısı çiğ kaldı. hatta midi fırın börekçim falan düşünebilirsin ben su an kullanıyorum kek dediğin budur denilen sonuçlar aldım 6 7 parmak kadar kabartıyor :). bulaşık makinesi için bosch iyidir tasarrufludur ama oldu ki bir aksilik oldu bozuldu diyelim tamiri de parçası da pahalı :/ zaten siemensle aynı grubun ürünü. ama alabiliyorsan miele al 19. ya da 20. senesi sanırım teyzemin hala çizmeden pırıl pırıl yıkıyor arızası da olmamış. en olmadı samsung bakarsın kampanyası olunca uygun fiyata alınabiliyor. elektrik süpürgesi için şunu söylemek isterim dysona o kadar para verme. rowentada ve yine mielede indirimden uygun fiyatlı ve çok iyi süpürgeler alabilirsin. bir de fakirin hygienmax modelini kedisi olan arkadaşım kullanıyor çok memnun. ince tüyleri falan toplamada gayet başarılı tozu zaten havada kapıyor :) ütü tefal ya da philips al derim. benden bu kadar
Hotpoint ariston icin ne dusunuyorsunuz.
Biz evde 3 senedir kullaniyoruz memnunuz ama pek kullanan gormedim çevremde
Valla çoğu insan bilmiyor ama japon teknolojisi gerçeği var yani. Adamlar nasıl daha iyi yaparız diye uğraşıyorlar. Servis olayını da yine kendileri çözüyorlar. İlk hesef müşteri memnuniyeti olunca güzel oluyoriştahla okudum bütün yazınızı duymadığım bazı markalardan bahsetmişsiniz.. bende bi araştırayım bakayım onları
Merhaba daha önce hotpoint kullanıyoruz memnunız demiştim ama geçen buzdolabı arıza yaptı servisten pek memnun kalmadık..
maaşallah diyelim o zaman :) düğün paketi adı altında fiyatları çok uygun kampanyalar oluyor,siz ayrı mı aldınız? kampanyalar hakkında bilginiz var mı?hepsi arçelik. hepsindende çok memnunum. özellikle çamaşır mak ve buzdolabım
Şöyle oldu; buzdolabı perş günü bozuldu cuma sabah erkenden aradık ancak ertesi gün yollayabiliyoruz aynı gün servisimiz yok dediler. Ama bu buzdolabı, hiç soğutmuyo dedik ama nafile,japon markaları iyi diye biliyorum servisleri böyle sıkıntılı mı hepsinin acaba? açıklama yaptılar mı nedenini
İki ay önce almış olduğum LG televizyon fiyatımbu.com sayesinde piyasa fiyatından çok daha uyguna almış oldum. Çok, çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum :) Biraz öncede arçelik 2 li türk kahve makinesi siparişinde bulundum. Yine istediğim talep üzerinden değerlendirilcek.merhaba az önce bahsettiğiniz siteyi araştırdım pek anlayamadım ama canlı sohbet destek ekibiyle mesajlaşınca biraz biraz anladım gibi :) nasıl güvenebildiniz sonuçta beyaz eşya vs. :))