'iyi ki almışım' dediğiniz Beyaz eşya markaları nelerdir?

Beyaz eşyada Samsung ve Siemens den şaşılmaz.
Bosch ile Siemens in aynı marka olduğunu pek kimse bilmiyor, alırken buna dikkat edin derim.
Siemens'in de yurt dışı üretim olan serilerinden tercih edin, daha kaliteliler.

ben bişeye takıldım. boschu inceliyorum ürün sınıflarında en pahalı olan bi ikisi hariç 'üretim yerleri' ya tr ya çin ya ispanya... bu nası oluyo. paçalar mı burda monte oluyo ki biraz saçma gibi yoksa tamamen burda mı üretiliyo?
tam boschta karar kıldım derken böyle bişeye rastladım :KK43:

ben bişeye takıldım. boschu inceliyorum ürün sınıflarında en pahalı olan bi ikisi hariç 'üretim yerleri' ya tr ya çin ya ispanya... bu nası oluyo. paçalar mı burda monte oluyo ki biraz saçma gibi yoksa tamamen burda mı üretiliyo?
tam boschta karar kıldım derken böyle bişeye rastladım :KK43:
Tamamen o ülkede üretiliyor.
Siemens ile aynı firmadır, üretim yerleri farklı ülkelerdir.
Eğer bu markayı tercih etmişseniz, avrupa üretimini tercih edin.
Siemens için de bu geçerli.

Tamamen o ülkede üretiliyor.
Siemens ile aynı firmadır, üretim yerleri farklı ülkelerdir.
Eğer bu markayı tercih etmişseniz, avrupa üretimini tercih edin.
Siemens için de bu geçerli.
:KK61: o zaman işim zor... kurutmalı ç.mak. neredeyse 5bintl.. diğerleri çin üretimi...
yine diğer beyaz eşyalarda alabileceğim fiyatta olanlarrın hiçbiri avrupa üretimi değil...
böyle kandırmaca gibi bişe oluyo. ben atıyorum bosch diye 3.5oo tl verip makina alıcam ama çin malı:KK20:

Siemens KD46NAW32N A++ Enerji 401 Lt. Antibakteriyel Çift Kapılı No Frost Buzdolabı (Beyaz)

çok memnunum

fırınım
PROFİLO FRS3210GTL FIRIN

ondan da memnunum

televizyonum samsung ldc o da süper

ütüde plips

çamaşır ve bulaşık makinem de beko çok iyi çıktılar şansıma:nazar:

hiç tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama yakını beyaz eşyacıda çalışmış biri olarak eğer bosch siemens samsunga verecek kadar paran varsa onları alacağına "SHARP ya da HITACHI marka buzdolabı" al derim. tamamen japon teknolojisi ve üretimi ithal ürünler.benim de bosch ve arçelik kullandım daha önce ve bozuldu yine :mad: delirttiler beni. özellikle dolar düşünce ve indirim olunca al harika tasarımları var çok geniş hacimliler ve inanır mısın yeşillikler bile bozulmadan 2 hafta duruyor. o yönden de tasarruf sağlıyor. yengem diyor bana evlenirken artık al sen de şunlardan diğer çin mallarına para verme diye haklı da. hem elektrik tüketimi hem sesi de az rahatsız etmiyor. onlara yetmedi paranız indirime girmediler diyelim has alman malı LİEBHERR var. çok kaliteli daha uygun fiyatlı. bu 3 markada o buzdolabı kokusu dediğimiz olay yok en iyi taraflarından biri olarak. :nazar: çamaşır makinesine gelince 2 tavsiyem var LG ve BOSCHun kurutmalı modeli yağmur yağmış kış gelmiş ay kimin umrunda zaten kurutuyor :KK66: LG de inanılmaz sessiz çalışıyor ve elektrik tasarrufu yüksek aldığın ürünler fiyat farkını 1 senede zaten elektrik faturaları yardımı ile çıkaracak. fırın meselesi benim gibi meraklısıysan biliyorsundur vazgeçilmeyecek markalar var yalnız pahalılar (miele gibi). ama ocaklıların bir çoğu pek düzgün olmuyor zaten yemek konusunda iyiler de kek börek sönük oluyor. yine de tek diyeceğim bosch alma sakın bana hediye ettiler iyi modellerden birini ama daha ilk denemede kekin yarısı yandı yarısı çiğ kaldı. hatta midi fırın börekçim falan düşünebilirsin ben su an kullanıyorum kek dediğin budur denilen sonuçlar aldım 6 7 parmak kadar kabartıyor :). bulaşık makinesi için bosch iyidir tasarrufludur ama oldu ki bir aksilik oldu bozuldu diyelim tamiri de parçası da pahalı :/ zaten siemensle aynı grubun ürünü. ama alabiliyorsan miele al 19. ya da 20. senesi sanırım teyzemin hala çizmeden pırıl pırıl yıkıyor arızası da olmamış. en olmadı samsung bakarsın kampanyası olunca uygun fiyata alınabiliyor. elektrik süpürgesi için şunu söylemek isterim dysona o kadar para verme. rowentada ve yine mielede indirimden uygun fiyatlı ve çok iyi süpürgeler alabilirsin. bir de fakirin hygienmax modelini kedisi olan arkadaşım kullanıyor çok memnun. ince tüyleri falan toplamada gayet başarılı tozu zaten havada kapıyor :) ütü tefal ya da philips al derim. benden bu kadar :KK24:

hiç tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama yakını beyaz eşyacıda çalışmış biri olarak eğer bosch siemens samsunga verecek kadar paran varsa onları alacağına "SHARP ya da HITACHI marka buzdolabı" al derim. tamamen japon teknolojisi ve üretimi ithal ürünler.benim de bosch ve arçelik kullandım daha önce ve bozuldu yine :mad: delirttiler beni. özellikle dolar düşünce ve indirim olunca al harika tasarımları var çok geniş hacimliler ve inanır mısın yeşillikler bile bozulmadan 2 hafta duruyor. o yönden de tasarruf sağlıyor. yengem diyor bana evlenirken artık al sen de şunlardan diğer çin mallarına para verme diye haklı da. hem elektrik tüketimi hem sesi de az rahatsız etmiyor. onlara yetmedi paranız indirime girmediler diyelim has alman malı LİEBHERR var. çok kaliteli daha uygun fiyatlı. bu 3 markada o buzdolabı kokusu dediğimiz olay yok en iyi taraflarından biri olarak. :nazar: çamaşır makinesine gelince 2 tavsiyem var LG ve BOSCHun kurutmalı modeli yağmur yağmış kış gelmiş ay kimin umrunda zaten kurutuyor :KK66: LG de inanılmaz sessiz çalışıyor ve elektrik tasarrufu yüksek aldığın ürünler fiyat farkını 1 senede zaten elektrik faturaları yardımı ile çıkaracak. fırın meselesi benim gibi meraklısıysan biliyorsundur vazgeçilmeyecek markalar var yalnız pahalılar (miele gibi). ama ocaklıların bir çoğu pek düzgün olmuyor zaten yemek konusunda iyiler de kek börek sönük oluyor. yine de tek diyeceğim bosch alma sakın bana hediye ettiler iyi modellerden birini ama daha ilk denemede kekin yarısı yandı yarısı çiğ kaldı. hatta midi fırın börekçim falan düşünebilirsin ben su an kullanıyorum kek dediğin budur denilen sonuçlar aldım 6 7 parmak kadar kabartıyor :). bulaşık makinesi için bosch iyidir tasarrufludur ama oldu ki bir aksilik oldu bozuldu diyelim tamiri de parçası da pahalı :/ zaten siemensle aynı grubun ürünü. ama alabiliyorsan miele al 19. ya da 20. senesi sanırım teyzemin hala çizmeden pırıl pırıl yıkıyor arızası da olmamış. en olmadı samsung bakarsın kampanyası olunca uygun fiyata alınabiliyor. elektrik süpürgesi için şunu söylemek isterim dysona o kadar para verme. rowentada ve yine mielede indirimden uygun fiyatlı ve çok iyi süpürgeler alabilirsin. bir de fakirin hygienmax modelini kedisi olan arkadaşım kullanıyor çok memnun. ince tüyleri falan toplamada gayet başarılı tozu zaten havada kapıyor :) ütü tefal ya da philips al derim. benden bu kadar :KK24:

iştahla okudum bütün yazınızı :KK45: duymadığım bazı markalardan bahsetmişsiniz.. bende bi araştırayım bakayım onları :21::KK68:

Mutfak esyalarimin hepsi franke.camasir makinam ve televizyonum lg kurutma makinam elektrolux utu ve supurgem philips.elektrikli mop aldim bide vileda yerine oda fakir:) hepsinden de cok memnunum.

Merhabalar, 21 yaşındayım evlilik hazırlıklara başlıyorum. Sizlerin de önerisini almadan geçmek istemedim. Öncelikle beyaz eşya lardan başlamak istiyorum. En iyi markaları, uygun fiyatl tavsiyelerinizi bekliyorum, bayanlar.

iştahla okudum bütün yazınızı :KK45: duymadığım bazı markalardan bahsetmişsiniz.. bende bi araştırayım bakayım onları :21::KK68:
Valla çoğu insan bilmiyor ama japon teknolojisi gerçeği var yani. Adamlar nasıl daha iyi yaparız diye uğraşıyorlar. Servis olayını da yine kendileri çözüyorlar. İlk hesef müşteri memnuniyeti olunca güzel oluyor :KK39:

Merhaba daha önce hotpoint kullanıyoruz memnunız demiştim ama geçen buzdolabı arıza yaptı servisten pek memnun kalmadık..

Merhaba daha önce hotpoint kullanıyoruz memnunız demiştim ama geçen buzdolabı arıza yaptı servisten pek memnun kalmadık..

japon markaları iyi diye biliyorum servisleri böyle sıkıntılı mı hepsinin acaba? açıklama yaptılar mı nedenini

japon markaları iyi diye biliyorum servisleri böyle sıkıntılı mı hepsinin acaba? açıklama yaptılar mı nedenini
Şöyle oldu; buzdolabı perş günü bozuldu cuma sabah erkenden aradık ancak ertesi gün yollayabiliyoruz aynı gün servisimiz yok dediler. Ama bu buzdolabı, hiç soğutmuyo dedik ama nafile,
Cmtsi servis geldi. Fişini çekmemeniz gerekiyordu böyle bakamam dedi müşteri temsilcisi böyle dedik ama böyle bişe yapamam yarında pazar dedi pztsi gelirim dedi..
Bu arada pazar müşteri hizmetleri bile çalışmıyo
Pztsi oldu saat öğleni geçince aradık dolap soğudu mu dedi soğumadı dedik o zaman yarın gelip alalım dedi
Bu geçen günlerde rezil olduk tabi dolaptakilerin kimini pişirdik kimi bozuldu
En son tamir oldu ama taşırken iki yanını çizmişler ve hiçbişe yapamadık...
Böyle kötü bi tecrübemiz oldu
Ama bulaşık makinesi bozulduğunda bu kadar uğraşmamıştık şansımıza herhalde..

merhaba az önce bahsettiğiniz siteyi araştırdım pek anlayamadım ama canlı sohbet destek ekibiyle mesajlaşınca biraz biraz anladım gibi :) nasıl güvenebildiniz sonuçta beyaz eşya vs. :))
İki ay önce almış olduğum LG televizyon fiyatımbu.com sayesinde piyasa fiyatından çok daha uyguna almış oldum. Çok, çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum :) Biraz öncede arçelik 2 li türk kahve makinesi siparişinde bulundum. Yine istediğim talep üzerinden değerlendirilcek.

X